Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζεται το επενδυτικό σχέδιο 250 εκατ. ευρώ της Costa Navarino

Συνεχίζεται το επενδυτικό σχέδιο προϋπολογισμού 250 εκατ. ευρώ της Costa Navarino.

Πράγματι, το κατασκευαστικό έργο στις νέες περιοχές της Costa Navarino, το Navarino Hills, το Navarino Waterfront και το Navarino Bay, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Όλη αυτή την περίοδο οι εργασίες προχώρησαν κανονικά, με στόχο την ολοκλήρωση βάσει προγράμματος, εντός του 2021.

Στις περιοχές Navarino Bay και Navarino Waterfront αναπτύσσονται δύο resorts. Στο Navarino Bay κατασκευάζεται ένα υπόσκαφο, υπερπολυτελές resort που θα περιλαμβάνει 99 σουίτες και βίλες σε ένα παραθαλάσσιο μέτωπο δύο χιλιομέτρων.

Στο Navarino Waterfront, δημιουργείται ένα σύγχρονο, lifestyle resort με παραθαλάσσια αγορά, το οποίο περιλαμβάνει 200 δωμάτια, σουίτες και μπάνγκαλοους.

Παράλληλα, στο Navarino Hills αναπτύσσονται δύο νέα γήπεδα γκολφ 18 οπών σε έκταση 1.500 στρεμμάτων, τα οποία έχει σχεδιάσει ο θρύλος του τουρνουά Ryder Cup και δύο φορές νικητής σε τουρνουά Masters, José Maria Olaza΄bal.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για το real estate στην Costa Navarino με αυξητική τάση σε όλους τους τύπους κατοικιών.

Το οικιστικό της προϊόν Costa Navarino Residences δείχνει έτσι πως έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο premium στην Ευρώπη. Σε αυτήν την περίοδο, οι Έλληνες αγοραστές παρέμειναν πρώτοι, ενώ ακολουθούν αγοραστές από την κεντρική και τη βόρεια Ευρώπη.

Στο Costa Navarino Residences – The Villas, μέχρι σήμερα οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει το 50% του συνόλου των πολυτελών κατοικιών (της πρώτης όσο και της δεύτερης φάσης διάθεσης), που περιλαμβάνει κατοικίες 5 έως 7 υπνοδωματίων, με μέγεθος από 350 έως 1.100 τ.μ. σε οικόπεδα ενάμισι έως τριών στρεμμάτων και τιμή εκκίνησης από 2,8 εκατ. ευρώ.

Σε ότι αφορά τη συλλογή branded διαμερισμάτων, Τhe Residences at The Westin Resort, Costa Navarino, οι πωλήσεις πλησιάζουν το 50% των προς διάθεση διαμερισμάτων, μέσα σε ενάμιση μόλις χρόνο, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 550.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ μέσα στην περασμένη χρονιά είχαν πουληθεί 24 διαμερίσματα, φέτος έχουν ήδη φτάσει τα 12.

Παράλληλα η ΤΕΜΕΣ λανσάρει μια νέα οικιστική πρόταση που αφορά 42 τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, σε μια νέα γειτονιά της περιοχής Navarino Dunes στην Costa Navarino.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή νέων ιδιωτικών βιλών τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα, στη γειτονιά των Rolling Green Villas, στην καρδιά του Navarino Dunes Resort.

Οι τιμές στη συγκεκριμένη γειτονιά κυμαίνονται από 1.200.000 έως 1.850.000 ευρώ και η κατασκευή τους αναμένεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Οι βίλες θα έχουν σήμα ΕΟΤ, ώστε να μπορούν να εκμισθώνονται βραχυχρόνια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ξεχωρίζουν ακόμη οι μεγαλύτερες βίλες που βρίσκονται στις πιο προνομιούχες γειτονιές, όπως η Sea Dunes Neighborhood.

 

Πηγές: www.kathimerini.grwww.mononews.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media