Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Επτά σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το 100% Hotel Show που ξεκινάει σήμερα

Το 100% Hotel Show ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και αυτά είναι τα επτά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

 

1. H έκθεση ανοίγει στις 17:00 και μπορείτε να συναντήσετε κανονικά τις εταιρείες που συμμετέχουν. Δείτε εδώ την σχετική λίστα.

2. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Hotel Design Awards, ενώ στις 20:30 θα ξεκινήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της έκθεσης.

3. Για να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής των Hotel Design Awards πρέπει να έχετε δηλώσει ενδιαφέρον στο hda@hotelshow.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

4. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση ανοίγει στις 10:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριο σας σε αυτό το link.

5. Οι θέσεις για τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Θα δοθεί προτεραιότητα αυστηρά σε αυτούς που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ.

6. Εκτός από τα Workshops για πρώτη φορά σε ειδική αίθουσα θα πραγματοποιηθούν και τα νέα Hospitality Semimars για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στο ειδικό άρθρο.

7. Γενικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στο ειδικό section του επίσημου website του 100% Hotel Show.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας