Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Η επιβατική κίνηση της Ryanair αυξήθηκε 11% το Σεπτέμβριο

 

Η επιβατική κίνηση της Ryanair αυξήθηκε 11% το Σεπτέμβριο, σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2017, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους:

– Η συνολική κίνηση (Ryanair και Lauda Air) αυξήθηκε κατά 11% σε 13,1 εκατ. επιβάτες με συντελεστή πληρότητας 97%

– Η κίνηση της Ryanair αυξήθηκε κατά 6% σε 12,6 εκατ. επιβάτες με συντελεστή πληρότητας 97%

– Η κίνηση της Lauda Air ήταν 500.000 επιβάτες με συντελεστή πληρότητας 93%

– Δύο ημέρες απεργίας πιλότων και προσωπικού καμπίνας επιβατών (12 & 28 Σεπτεμβρίου), προκάλεσαν την ακύρωση παραπάνω από 400 πτήσεων.

 

Ο Kenny Jacobs, ο Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε: «Η επιβατική κίνηση της Ryanair το Σεπτέμβριο (η οποία περιλαμβάνει την κίνηση της Lauda) αυξήθηκε κατά 11% σε 13,1 εκατ. πελάτες, ενώ ο συντελεστής πληρότητας ήταν αμετάβλητος με ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Δυστυχώς, πάνω από 400 πτήσεις ακυρώθηκαν το Σεπτέμβριο εξαιτίας δύο ημερών περιττής απεργίας πιλότων και πληρώματος καμπίνας επιβατών σε πέντε χώρες, καθώς και την επανειλημμένη έλλειψη ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Κατά το Σεπτέμβρη επίσης, ενώ ακυρώσαμε 400, ολοκληρώσαμε πάνω από 68.000 προγραμματισμένες πτήσεις με πάνω από το 80% να φθάνουν στην ώρα τους. Η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές και τη μεγαλύτερη ακρίβεια από κάθε άλλη μεγάλη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη».

Post Tags
Share Post