Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Επιτυχημένο το πρώτο Β2Β workshop του ΕΟΤ στην ΙΜΤΜ του Τελ Αβίβ

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε, η πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) να οργανώσει – για πρώτη φορά σε διεθνή έκθεση – B2B workshop στη διεθνή έκθεση ΙΜΤΜ του Ισραήλ, μεταξύ Ελλήνων και Ισραηλινών επαγγελματιών του τουρισμού και θεσμικών τουριστικών φορέων.

Η αθρόα συμμετοχή στις εργασίες του workshop και τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε επαγγελματικές συμφωνίες και προγραμματισμό νέων τουριστικών πακέτων για θεματικές διακοπές των Ισραηλινών προς περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο, την ορθότητα της πρακτικής, που εγκαινίασε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης στο Τελ Αβίβ.

To περίπτερο του ΕΟΤ στην ΙΜΤΜ (11 και 12/02/2020) επισκέφθηκαν, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Δημήτρης Φραγκάκης και ο διακεκριμένος και πολύ αγαπητός στο Ισραήλ Έλληνας προπονητής της Maccabi Tel Aviv, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος βραβεύθηκε (φωτογραφία) για τη συνεισφορά του στην προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ, από τον Γ.Γ. ΕΟΤ, αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης.

Παραβρέθηκε επίσης και στην επαγγελματική εκδήλωση B2B, που οργανώθηκε από τον ΕΟΤ, στο κλείσιμο της έκθεσης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Το πρώτο B2b workshop του EOT, οργανώθηκε από την Κεντρική υπηρεσία και την Υπηρεσία ΕΟΤ Ισραήλ με την ευγενική υποστήριξη της Aegean Airlines.

Στο κάλεσμα του ΕΟΤ ανταποκρίθηκαν θετικά και οι 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, καθώς και 111 εκπρόσωποι κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων από όλη τη χώρα, συμμετείχαν 160 Έλληνες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι συναντήθηκαν με 120 Ισραηλινούς επαγγελματίες του τουρισμού (μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και T.Os του Ισραήλ – ITTAA και του Ισραηλινού – Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών κ.ά.).

Στο καλωσόρισμά του, ο κ. Φραγκάκης, κάλεσε τους Ισραηλινούς να επισκεφτούν την Ελλάδα γιατί τρεις κυρίως λόγους, γιατί όπως είπε είναι χώρα:

Ασφαλής και φιλόξενη, όμορφη όλες τις εποχές του χρόνου και διαθέτει μοναδική στον κόσμο ποικιλομορφία ηπειρωτικών και νησιωτικών προορισμών.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media