Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

Eυχαριστήρια επιστολή του γ.γ. ΕΟΤ στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το συνέδριο της DRV

Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα εκφράζει με επιστολή που του έστειλε ο γενικός γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Δημήτρης Φραγκάκης, αναφερόμενος στο ετήσιο συνέδριο των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων (DRV), οι εργασίες του οποίου έλαβαν χώρα, στο τέλος του περασμένου Οκτωβρίου, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Με την καθοριστική συμβολή σας στέφθηκε µε απόλυτη επιτυχία ένα γεγονός που αφορά µία από τις σημαντικότερες αγορές για την τουριστική βιομηχανία της χώρας µας. Χάρη στην επιµονή, τον επαγγελματισμό και τις αδιάκοπες προσπάθειές σας, αυτή η τόσο απαιτητική διοργάνωση κατάφερε να προβάλει, όχι µόνο τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της χώρας µας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών που µπορεί να εξασφαλίσει στους επισκέπτες μας.

Ειδικά σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιµη συγκυρία για τον τουρισμό µας, η αφοσίωση και το έργο σας στην διαµόρφωση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας συμβάλουν καταλυτικά στην περαιτέρω ανάδειξη της χώρας µας στην απαιτητική παγκόσμια τουριστική αγορά», επισημαίνει στην επιστολή του προς τον περιφερειάρχη ο γ.γ. του ΕΟΤ.

Σημειώνεται ότι το ετήσιο συνέδριο του German Travel Industry Association (Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Γερμανίας) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα παγκοσμίως με αρκετούς προορισμούς διεθνώς να λαμβάνουν μέρος ως υποψήφιοι για τη φιλοξενία του.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, την Costa Navarino, την Aegean Airlines και τον HAΤΤΑ (Hellenic Association of Travel and Tourist Agencies / Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), συνδιοργάνωσε φέτος τον εν λόγω συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν 450 εκπρόσωποι tour operators, τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων, δημοσιογράφοι και τουριστικοί συντάκτες από τα σημαντικότερα τουριστικά γερμανικά έντυπα και θεματικούς ιστότοπους, διαμορφωτές γνώμης και προώθησης προορισμών.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media