Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Επίσκεψη Ιταλών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Λευκάδα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο Ε.Ο.Τ Ιταλίας και τη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES ITALIA, πραγματοποιήθηκε μεγάλη δημοσιογραφική επίσκεψη στη Λευκάδα, στο Φισκάρδο Κεφαλλονιάς, στις Φρίκες Ιθάκης, στο Σκορπιό και στη Μαδουρή, 34 Ιταλών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, στις 8 και 9 Ιουνίου.

Αντίστοιχη δράση έγινε και πέρυσι, την ίδια περίπου περίοδο, με άμεσα θετικά αποτελέσματα, στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία στα νησιά του Ιονίου.

Οι επισκέπτες παραλήφθηκαν από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και επέστρεψαν με το πέρας της αποστολής με λεωφορείο που είχε διατεθεί.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ενθουσιάστηκαν από την επίσκεψη στη Λευκάδα, στα Σύβοτα, στη Νικιάνα, στο Νυδρί, στον Άγιο Νικήτα, στη Βασιλική, στο μοναστήρι της Φανερωμένης, καθώς και στις παραλίες «Εγκρεμνοί», «Πόρτο Κατσίκι», «Πευκούλια» και «Κάθισμα».

Επιπλέον, με οργανωμένες από την Περιφέρεια δύο κρουαζιέρες, επισκέφτηκαν το Φισκάρδο, τις Φρίκιες, τη σπηλιά Παπανικολή στο Μεγανήσι, το Σκορπιό και τη Μαδουρή.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και την επτανησιακή κουζίνα.

 

Φωτογραφίες

1η: Στο άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Νυδρί

2η: Στη σπηλιά του υποβρυχίου «Παπανικολής» στο Μεγανήσι

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram