Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Eπίσκεψη του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στη Σαντορίνη

Πνεύμα συνεργασίας και συναντίληψης διαπιστώθηκε στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, το δήμαρχο, τον έπαρχο, εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου και φορείς της Σαντορίνης κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στο νησί.

Ο Θεοχάρης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, το δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα, τον έπαρχο Χαράλαμπο Δαρζέντα, με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Άγγελο Ρούσσο και με τον πρόεδρο της Ένωσης Λεμβούχων, Γεράσιμο Κανακάρη.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον συναντήθηκε με τους τουριστικούς φορείς του νησιού. Στη συνάντηση με τους φορείς συμμετείχαν οι: Mανόλης Καραμολέγκος πρόεδρος των Ξενοδόχων Κυκλάδων, Λευτέρης Αναπλιώτης πρόεδρος του Σωματείου Τουριστικών καταλυμάτων, Κυριάκος Πρέκας πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων, Νίκος Νομικός πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Ευάγγελος Φύτρος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Μάρκος Καφούρος από την Ένωση Παραγωγών Θηραϊκών Προϊόντων.

Ο κ. Θεοχάρης δήλωσε:

«Επιθυμία όλων είναι να καταστεί η Σαντορίνη, η μοναδικότητα της οποίας την έχει κάνει σημείο αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, πρότυπο στο νέο τουριστικό μοντέλο της χώρας για βιώσιμη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό η διαφύλαξη του μοναδικού τοπίου, της παράδοσης και της παραγωγής του νησιού μέσα από συντονισμένες ενέργειες αποτελεί βασικό σκοπό αυτής της προσπάθειας.

Η Σαντορίνη είναι ένας τουριστικός προορισμός μοναδικός που θα πρέπει να το διαφυλάξουμε. Οι επαφές που είχα αυτό το διήμερο στο νησί αποτελούν το πρώτο βήμα για τη διαχείριση όλων των ανοικτών θεμάτων που υπάρχουν».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media