Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Επίσκεψη Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη σε Σαμοθράκη και Κομοτηνή

 

Επίσκεψη στη Σαμοθράκη πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης ενώ την Τρίτη, θα μεταβεί στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της συγκρότησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού.

Κατά την επίσκεψή του στη Σαμοθράκη ο υπουργός θα συναντηθεί με το δήμαρχο, Νίκο Γαλατούμο και τοπικούς φορείς με θέμα την προβολή του νησιού και την ενίσχυση της τουριστική κίνησης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επίσης θα συζητηθούν και πρωτοβουλίες που αφορούν την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η οποία και θα συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Σαμοθράκης.

Στις 11 το πρωί ο υπουργός θα επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό Χώρο Σαμοθράκης, στη συνέχεια το camping και τα Ιαματικά Λουτρά, στις 12.30 θα μεταβεί στο δημαρχείο του νησιού και θα ακολουθήσει 13.00 – 14.30 συνάντηση με Φορείς και πολίτες του νησιού στο Πνευματικό Κέντρο Σαμοθράκης.

Στην Κομοτηνή ο κ. Θεοχάρης την Τρίτη 15 Οκτωβρίου θα συναντηθεί το πρωί 10 – 10.30 στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

Θα συζητηθεί η εν εξελίξει πρωτοβουλία για τη σύσταση και ενεργοποίηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, καθώς και συναφή θέματα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Αμέσως μετά (10.30 – 12.00) θα ακολουθήσει συνάντηση του υπουργού με τουριστικούς φορείς της περιφέρειας στην Αίθουσα Συσκέψεων Περιφέρειας (Γεωργίου Κακουλίδη 1).

Στην ίδια αίθουσα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης.

Ακολούθως ο υπουργός έχει προγραμματισμένη συνάντηση με το Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιάννη Γκαράνη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την τουριστική περιοχή Φανάρι.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media