Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Austrian Airlines στη Ζάκυνθο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την αεροπορική εταιρεία Austrian Airlines και το Γραφείο του ΕΟΤ στη Βιέννη, πραγματοποιήθηκε ειδική πτήση – επίσκεψη στη Ζάκυνθο στις 24 Μαΐου.

Στην πτήση συμμετείχαν η Διευθύντρια της Austrian Airlines Angelika Zierhat – Grubhofer, ο υπεύθυνος marketing – τύπου και επικοινωνίας του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και Ελβετίας Γιάννης Ραφαλιάς, στελέχη του τμήματος πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων της αεροπορικής εταιρείας και δημοσιογράφοι επαγγελματικών τουριστικών εντύπων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σκοπός της αποστολής αυτής, ήταν η ενδεχόμενη επέκταση των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας προς τη Ζάκυνθο, καθώς και η προβολή του νησιού στην αυστριακή αγορά.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε ελαιοτριβείο στη Λιθακιά, στο οινοποιείο «Grapsas winery» στο Λαγοπόδο, στο «Ναυάγιο» (φωτογραφία) και τις γαλάζιες σπηλιές, στον Άγιο Σώστη για τη χελώνα «καρέτα – καρέτα», καθώς και σε άλλα αξιοθέατα του νησιού.

Αναχώρησαν ενθουσιασμένοι, πέραν των παραπάνω αξιοθέατων και από τη θερμή υποδοχή και την προσφορά δώρων σε κάθε σημείο επίσκεψης, από επιχειρήσεις και επαγγελματίες του νησιού.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram