Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Επιμελητήριο Πιερίας: Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για την προσέλκυση τουρισμού

 

Ξεκίνησε δυναμικά η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια του Επιμελητηρίου Πιερίας, για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας, με την προβολή διαφημιστικού σποτ σε τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας,

Σκοπός της καμπάνιας είναι να προβληθούν πανελλαδικά τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερίας και να αναδειχθεί το πολύπλευρο τουριστικό προϊόν της, στοχεύοντας στην προσέλκυση τουριστών από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μια ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Ξεκινήσαμε από σήμερα και θα συνεχίσουμε όλο το καλοκαίρι την προβολή του διαφημιστικού σποτ πανελλαδικά, για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες του τουρισμού και όχι μόνο, και να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας. Η Πιερία είναι μία νέα πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές. Συνδυάζει απέραντες παραλίες, το μαγευτικότερο βουνό όλων, τον Όλυμπο και ασφαλή πρόσβαση», σημειώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Το Επιμελητήριο εξασφάλισε, την προβολή του διαφημιστικού σποτ, στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και ΕΡΤ1 και στην ιστοσελίδα GR TIMES, ενώ ταυτόχρονα θα αξιοποιήσει στο έπακρο τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, YouTube).

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ θα μεταδοθούν συνολικά για το μήνα Ιούνιο 15 σποτ.

Στην ΕΡΤ1 θα μεταδοθούν συνολικά για το μήνα Ιούνιο 25 σποτ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media