Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Βράβευση 140 επαναλαμβανόμενων τουριστών στα Μάλια της Κρήτης

HERSONISSOS

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης Χερσονήσου σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Μαλίων βράβευσαν χθες στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων 140 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες από Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βρετανία και Βέλγιο, που κάθε χρόνο επιλέγουν την περιοχή των Μαλίων για τις διακοπές τους.

«Είστε παραπάνω από φιλοξενούμενοι μας, σας θεωρούμε φίλους μας, καθώς σχεδιάζοντας τις ημέρες των διακοπών σας, των πιο ξέγνοιαστων και ευχάριστων ημερών για κάθε άνθρωπο στη διάρκεια μιας χρονιάς, επιμένετε να επιστρέφετε κοντά μας, αναπολώντας προηγούμενες και δημιουργώντας νέες εμπειρίες κάθε φορά. Σας διαβεβαιώνουμε ότι σύσσωμη η δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια τόσο για να εμπλουτιστεί το τουριστικό μας προϊόν, αλλά και για να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα συναντάτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον τόπο μας. Λέγοντας «στον τόπο μας» εννοώ το δικό μας και δικό σας τόπο, καθώς μετά από τόσα χρόνια εδώ, έχοντας συνάψει δεσμούς φιλίας και αγάπης με ντόπιους, σας αισθανόμαστε δικούς μας ανθρώπους. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να αντικρίζουμε σήμερα εδώ τρεις γενιές, παππούδες, παιδιά και εγγόνια που επιλέγουν τα Μάλια για οικογενειακές διακοπές. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και αποτελείτε για μας τους καλύτερους πρεσβευτές στο εξωτερικό, καθώς εσείς έχετε μια πιο κοντινή, πραγματική εικόνα των ανθρώπων που μπορείτε να μεταφέρετε», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης, Ευθύμης Μουντράκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν τα προωθητικά video του Δήμου Χερσονήσου και έγινε η βράβευση των επισκεπτών από τον αντιδήμαρχο, κ. Μουντράκη και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μαλίων, Θεόδωρο Λαπίδη.

Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και κέρασμα.

Share Post