Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Eπένδυση της οικογένειας Μιχόπουλου στη Σαντορίνη

Μια νέα σημαντική επένδυση σχεδιάζει στη Σαντορίνη η οικογένεια Μιχόπουλου, στην οποία ανήκει το 5άστερο Kivotos Luxury Boutique Hotel (φωτογραφία) στον Ορνό της Μυκόνου. Η επένδυση στη Σαντορίνη αφορά την κατασκευή πέντε σουιτών σε δύο κτήρια, τα οποία θα ενώνονται μεταξύ τους και θα γίνονται βίλες.

Σύμφωνα με το Φίλιππο Μιχόπουλο: «Στόχος μας ήταν και είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας στον ξένο επισκέπτη που έρχεται στην Ελλάδα και θέλει να μοιράσει το χρόνο του σε περισσότερα από ένα νησιά. Κάνοντας ανάλυση των στατιστικών, διαπιστώσαμε ότι πολλοί επισκέπτες που έρχονται στη Μύκονο επισκέπτονται στη συνέχεια τη Σαντορίνη – και το αντίστροφο. Στις σουίτες μας θα υπάρχουν μόνιμο προσωπικό και εστιατόριο».

Η νέα τουριστική μονάδα πρόκειται να λειτουργήσει το Μάρτιο του 2017 και η επένδυση θα φτάσει το 1.000.000 ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στη σύνδεση των δύο μονάδων σε Μύκονο και Σαντορίνη παίζει και το 25 μέτρων ιστιοφόρο «Prince de Neufchatel» (φωτογραφία), το οποίο είναι ρεπλίκα ενός από τα γρηγορότερα σκάφη του ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών στον πόλεμο του 1812. To «Prince de Neufchatel» ναυπηγήθηκε στην Ολλανδία το 1967 πάνω στα σχέδια των αμερικανικών πειρατικών πλοίων και αργότερα αγοράστηκε από την οικογένεια Μιχόπουλου, που το ανακατασκεύασε πλήρως το 2008.

 

 

Το «Prince de Neufchatel» διατίθεται για αποκλειστική χρήση στους πελάτες του Kivotos, για ημερήσιες κρουαζιέρες σε κοντινά νησιά, σε απρόσιτες παραλίες και σε βραχονησίδες. Το ιστιοφόρο μπορεί να ταξιδέψει με έως και 30 επιβάτες και να φιλοξενήσει έως και έξι άτομα σε τρεις καμπίνες. Διαθέτει κυβερνήτη και πλήρωμα και μπορεί να ναυλωθεί για ρομαντικά ιδιωτικά δείπνα, ιδιωτικά πάρτι και δεξιώσεις.

To 5άστερο Kivotos Luxury Boutique Hotel, χτισμένο με αριστοτεχνικό τρόπο σε μια βραχώδη πλαγιά, εντυπωσιάζει με την επιβλητική αρχιτεκτονική και την εσωτερική του διακόσμηση και διαθέτει 39 δωμάτια και σουίτες, διακοσμημένα με αυθεντικές αντίκες, έργα τέχνης, πίνακες, γλυπτά και πολυτελή επίπλωση, ιδιωτική βίλα 150 τ.μ. με δική της παραλία και πισίνα, τέσσερα εστιατόρια και μπαρ, δύο πισίνες, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και SPA.

 

Πηγή: www.fortunegreece.com

Φωτογραφίες & πληροφορίες για το Kivotos και το «Prince de Neufchatel»: www.kivotosmykonos.com

 

Kivotos Santorini: Ανοίγει το 2019 το νέο 5άστερο της οικογένειας Μιχόπουλου (φωτογραφίες)