Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Επεκτείνεται στην Κάρπαθο η CHC Group: Συνεργασία με το Royal Beach Hotel

Από τη CHC Group ανακοινώθηκε η συνεργασία της με το 4άστερο Royal Beach Hotel που βρίσκεται στην Κάρπαθο, στον τομέα του Full Management.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο με στούντιο και διαμερίσματα που βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη και βραβευμένη παραλία του Αγίου Νικολάου, σε απόσταση 800 μ. από το κέντρο του χωριού Αρκάσα, 8 χλμ. από το λιμάνι της Καρπάθου, 14 χλμ. από το αεροδρόμιο και 16 χλμ. από την πρωτεύουσα Πηγάδια.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Βασική φιλοσοφία της CHC Group και σε αυτή τη συνεργασία, είναι η ενίσχυση των συνθηκών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και της αξέχαστης διαμονής, της απόλαυσης και χαλάρωσης, έτσι ώστε οι αναμνήσεις από τις διακοπές μικρών και μεγάλων, να τους συντροφεύουν μια ζωή.

Γεγονός που με τη στελεχιακή επάρκεια της εταιρείας, την εμπειρία και τη μεθοδικότητα που τη χαρακτηρίζει, θεωρείται ως δεδομένο.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε:

«Ανακοινώνουμε μια ακόμη δυναμική και πολλά υποσχόμενη συνεργασία, με το Royal Beach Hotel 4* στο πανέμορφο νησί της Καρπάθου. Έναν τόπο που κερδίζει σταθερά την προτίμηση του ταξιδιωτικού κοινού, εξαιτίας της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, της ιστορίας, της παράδοσης, αλλά και των φιλόξενων κατοίκων του. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η συνεργασία, ενισχύει τη θέση και την προοπτική μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί προϋποθέσεις για περαιτέρω ενέργειες που θα ενισχύσουν το νησί στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Συνεχίζουμε την πορεία, με αισιοδοξία, σχέδιο και όραμα για τον τουρισμό και τον τόπο μας»..