Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Επεκτείνεται το 5άστερο Koukoumi Vegan Boutique Hotel της Μυκόνου

H «Γεωργία Ζαννή Κοντιζά και ΣΙΑ ΟΕ Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις», η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Koukoumi Vegan Boutique Hotel, που βρίσκεται στην Άνω Μερά της Μυκόνου, σχεδιάζει την επέκταση του ξενοδοχείου.

Στο ξενοδοχείο Koukoumi, που στο μυκονιάτικο ιδίωμα σημαίνει «απάνεμο», «μέρος για χουζούρι» και είναι το 1ο αποκλειστικά vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα με 14 boho chic σουίτες, σχεδιασμένες σύμφωνα με τη μυκονιάτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, θα προστεθούν άλλες 14 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, εστιατόριο (vegan restaurant), bar, γυμναστήριο και spa.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο αναβαθμίστηκε από την κατηγορία των τεσσάρων στα πέντε αστέρια και ότι θα υπάρξει και επέκταση του εστιατορίου ώστε να ανταποκριθεί όχι μόνο στην αύξηση του αριθμού των σουιτών, αλλά και στην πολύ καλή αποδοχή που είχε το concept (vegan) στο νησί.

Στο Koukoumi, που άνοιξε το καλοκαίρι του 2020, με Hotel Manager το Μανώλη Ξενάκη, όλα τα έπιπλα, υφάσματα, στρώματα και μαξιλάρια έχουν επιλεχθεί προσεκτικά ώστε να προέρχονται από φυσικά υλικά και να μην περιλαμβάνουν τίποτα ζωικής προέλευσης.

Ο σχεδιασμός του Koukoumi Hotel είναι εμπνευσμένος από τα ιδανικά του Κάλλους, της Αισθητικής και της Φιλοξενίας και προωθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής που βασίζεται στη συμπόνια και το σεβασμό, όχι μόνο προς τα ζώα και τη φύση, αλλά και προς τον ίδιο μας τον εαυτό.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media