Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Επεκτείνει τις συνεργασίες της η Selected Hideaways

Η Selected Hideaways είναι μια ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και βιλών.

Η στρατηγική της εταιρείας για το 2024 για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση της παγκόσμιας οικονομίας είναι με εργαλεία να έχει ορθή τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στην αγορά με σωστό yield management καθώς ο ξενοδόχος έχει δύο ξενοδοχεία, ένα στο έδαφος και ένα στο internet.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Selected Hideaways αναλαμβάνει όλο το κομμάτι του internet και ξεχωρίζει στην αγορά αυξάνοντας τις κρατήσεις μέσω του website του καταλύματος, αλλά και εκπροσωπόντας όλα τα ξενοδοχεία της εταιρείας σε 14 εκθέσεις στο εξωτερικό δημιουργώντας νέες επαφές με travel agents, tour operators & νέα συστήματα τεχνολογίας.

H Selected Hideaways ενημερώνει τους φίλους και συνεργάτες της για την συμμετοχή της στη φετινή έκθεση 100% Hotel Show που θα πραγματοποιηθεί 18 – 20 Νοέμβριου 2023.

Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της Selected Hideaways σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις το 2023 και ανανεώνουν τις συνεργασίες τους για το 2024, ενώ είναι ήδη έντονο το ενδιαφέρον ξενοδοχείων που αναζητούν μια ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα.

Ενδεικτικό των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει είναι το γεγονός ότι πάνω από το 90% των επιχειρηματιών με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία, ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Άλλωστε, η δημιουργία ισχυρών ανθρωπίνων δεσμών και σχέσεων αμοιβαίου οφέλους βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας, η οποία αναπτύσσεται, αξιοποιώντας τη δύναμη της από στόμα σε στόμα επικοινωνίας (word-of-mouth).

 

Portfolio της Selected Hideaways

Τη φετινή τουριστική περίοδο εντάχθηκαν στο portfolio της εταιρείας νέα καταλύματα σε Αθήνα, Σαντορίνη, Mήλο, Σίφνο & Κρήτη.

Στα μελλοντικά σχέδια της Selected Hideaways είναι η ένταξη ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.selectedhideaways.com