Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Eπέκταση στρατηγικής συνεργασίας Zeus International – Wyndham Hotels & Resorts στην Ευρώπη

Η Wyndham Hotels & Resorts και ο ξενοδοχειακός όμιλος Zeus International επεκτείνουν τη στρατηγική τους συνεργασία στην Ευρώπη.

Η συνεργασία αυτή επεκτείνει την Trademark Collection της Wyndham και Registry Collection Hotels στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και τη Ρουμανία και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Η νέα μη αποκλειστική συμφωνία αφορά στην ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων κάτω από το σήμα Trademark Collection by Wyndham and Registry Collection Hotels.

 

 

Η συμφωνία θα επικεντρωθεί σε διάφορους προορισμούς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπως στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Κροατία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σλοβενία, την Αλβανία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, το Κόσοβο και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η συνεργασία ξεκίνησε το 2017, δημιουργώντας κορυφαία ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Ιταλία, όπως τα Wyndham Grand Athens, Wyndham Athens Residence, Dolce by Wyndham και Ramada by Wyndham Attica Riviera, Wyndham Grand Crete Mirabello Bay και πιο πρόσφατα το Dolce Wyndham Milan Malpensa.

Στο παρόν επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της Trademark Collection by Wyndham, αξιοποιώντας τη δυναμική του σήματος στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα διαθέσει το εμπορικό σήμα Registry Collection Hotels, σε προσεκτικά επιλεγμένα καταλύματα που θα προσφέρουν μοναδική εμπειρία πολυτέλειας σε περισσότερους εντυπωσιακούς προορισμούς.

Ο Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής, Wyndham Hotels & Resorts, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη γόνιμη συνεργασία μας με τη Zeus International, έναν ομοϊδεάτη συνεργάτη του οποίου τα σχέδια ανάπτυξης και το πάθος για τη φιλοξενία ταιριάζουν απόλυτα με τους δικούς μας φιλόδοξους αναπτυξιακούς στόχους στη περιοχή. Ανυπομονούμε για το επόμενο κεφάλαιο της συνεργασίας μας με πιο εντυπωσιακούς προορισμούς και καταλύματα, καθώς και περισσότερες επιλογές που απευθύνονται σε ανεξάρτητους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στις ευρωπαϊκές χώρες».

Ο Χάρης Σιγανός, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Zeus International, πρόσθεσε:

«Αυτή η συμμαχία με τη Wyndham Hotels & Resorts είναι το κλειδί για την αποστολή μας να προσκαλέσουμε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες στην Ευρώπη, ώστε να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας που περιγράφονται από το μότο μας «A Zeus experience». Βασιζόμενοι στην επιτυχία της συνεργασίας, ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε περισσότερους προορισμούς και να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία στους επισκέπτες μας που επιλέγουν τις επωνυμίες Trademark and Registry Collection Hotels. Αυτή η συνεργασία είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας».