Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

Επαναλειτουργεί με νέο ιδιοκτήτη το Avra Hotel στη Ραφήνα

 

Η πρώτη εξαγορά για το 2017 ξενοδοχείου στην Αττική αφορά το γνωστό 4άστερο Avra Hotel, που βρίσκεται στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το δυναμικότητας 188 κλινών (96 δωμάτια) ξενοδοχείο Avra, που παρέμενε κλειστό από τις 19 Σεπτεμβρίου, εξαγόρασε από την Alpha Bank ο όμιλος Smile Hotels.

Ο όμιλος ολοκλήρωσε μία σειρά ανακαινίσεων στους χώρους του εστιατορίου και της καφετέριας πριν ανοίξει τη μονάδα, ενώ μελλοντικά σχεδιάζει τον πλήρη εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων. Επίσης, προγραμματίζει τη διατήρηση της μονάδας εν λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο όμιλος Smile Hotels δραστηριοποιείται στην Αγ. Μαρίνα και στον Πλατανιά των Χανίων, ελέγχοντας τρία ξενοδοχεία με συνολική δυναμικότητα περίπου 1.000 κλινών (Iolida Beach, Ιolida Village και Erato Hotel).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος σχεδιάζει την περαιτέρω ξενοδοχειακή του επέκταση και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

 

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Στάθη Κουσουνή στο kathimerini.gr

 

Σημείωση e – Travel News

Η «περιπέτεια» για το Avra ξεκίνησε όταν οι αρχικοί ιδιοκτήτες δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν το δάνειο τους, με αποτέλεσμα το ξενοδοχείο “πέρασε” στην Alpha Bank, η οποία στη συνέχεια το νοίκιασε. Όμως ο νέος διαχειριστής είχε οικονομικά «ανοίγματα» και δεν πλήρωνε στην Alpha Bank το ενοίκιο. Τελικά η τράπεζα έκανε έξωση στη διαχειρίστρια εταιρεία, με αποτέλεσμα στις 19/09/2016 το Avra διέκοψε τη λειτουργία του.

Πηγή: www.enandro.gr

 

 

Post Tags
Share Post