Κυριακή 16 Μαϊου 2021

Επαναλειτουργεί το Divani Caravel από 25 Ιουλίου

Μετά την επαναλειτουργία του Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, του Divani Palace Acropolis στην περιοχή της Ακρόπολης, του Divani Corfu Palace στην Κέρκυρα και του Divani Palace Larissa στη Λάρισα, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη ανακοίνωσε ότι από αύριο Σάββατο 25 Ιουλίου θα ανοίξει το Divani Caravel, ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και του προσωπικού του και με πλήρη σεβασμό στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις διαδικασίες λειτουργίας που ορίζει η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη παρουσιάζει το «Clean & Healthy Stay Commitment».

RevitUp – Digital & Revenue Management

Διατηρώντας το υψηλό επίπεδο παροχών και ανέσεων και ενισχύοντας την εμπειρία του επισκέπτη, επανασχεδιάστηκε η λειτουργία του ξενοδοχείου με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας.

Επενδύοντας ιδιαίτερα στους ανοιχτούς χώρους του ξενοδοχείου στο Roof Garden, o επισκέπτης θα βρει το Thea Pool Restaurant το οποίο λειτουργεί όλη μέρα με πλούσιο μενού και πρωτότυπες γεύσεις.

Στον ίδιο χώρο θα βρει και την πισίνα του ξενοδοχείου, η οποία είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους κατοίκους της πόλης για ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές.

Αναγνωρίζοντας την έντονη ανάγκη για αυξημένη παροχή υπηρεσιών σε ψηφιακή μορφή ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει προβεί σε επένδυση τεχνολογικής υπεροχής όπου θα προσφέρει στον πελάτη τη δυνατότητα για online check in & check out ώστε να μειώνεται η ώρα αναμονής του στους κοινόχρηστους χώρους.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού μενού και κράτησης τραπεζιού στα εστιατόρια του ξενοδοχείου δημιουργώντας ένα περιβάλλον με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και τεχνολογίας με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση του επισκέπτη, ώστε να συνεχίζει να απολαμβάνει ξένοιαστα τη διαμονή του.

Με όραμα τη δημιουργία εμπειριών που χαρακτηρίζονται από αυθεντική ελληνική φιλοξενία και υψηλό επίπεδο παροχών ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη προχωράει σταθερά στην επαναλειτουργία των ξενοδοχείων του, στηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media