Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Επαναλειτουργεί στις 20 Απριλίου το Makedonia Palace

Επαναλειτουργεί στις 20 Απριλίου το ιστορικό ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης, μετά από σχεδόν πεντέμισι μήνες, καθώς είχε αναστείλει τη λειτουργία του στις 6 Νοεμβρίου.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοίκησης του ξενοδοχείου

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το Makedonia Palace ανοίγει και πάλι στις 20 Απριλίου καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του με τα υψηλότερα πρότυπα υγειονομικών μέτρων και ασφαλείας.

Έπειτα από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που ανέστειλε την τουριστική κίνηση παγκοσμίως, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του τουρισμού και της φιλοξενίας, η ομάδα του Makedonia Palace έχει δημιουργήσει ένα προστατευμένο περιβάλλον, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προσωποποιημένη φροντίδα για να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες την χαρακτηριστική εμπειρία διαμονής του Makedonia Palace, από την άφιξη έως την αναχώρηση.

Το Makedonia Palace, το εμβληματικό πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες του ξανά σε ένα από τα 276 ευρύχωρα και προνομιακά δωμάτια και σουίτες του, για αναψυχή είτε για αξέχαστες κοινωνικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις σε μία κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

Με το πρόγραμμα Safely Together, συνδυάζονται προσεκτικά σχεδιασμένοι κανονισμοί, μέτρα υγείας και ασφάλειας με αυστηρές μεθόδους απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις για μία γαλήνια, άνετη και πολυτελή διαμονή.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ήταν η πρώτη φορά από το 1971, που το ξενοδοχείο ορόσημο της Θεσσαλονίκης, έκλεισε τις ιστορικές του πόρτες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, για αυτό και επανερχόμαστε με μία ειδική προσφορά καλωσορίσματος «Welcome Back» θέλοντας να εκφράσουμε στους επισκέπτες μας την εκτίμησή μας.

Οι επισκέπτες παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητα μας, για αυτό προσφέρουμε μία ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων ούτως ώστε να παρέχουμε άνεση και ευελιξία στον προγραμματισμό της κάθε διαμονής.

Προχωράμε μπροστά με υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, κομψές και ασφαλείς εγκαταστάσεις με κίνητρο την παροχή εξατομικευμένης φιλοξενίας που κάνει την κάθε διαμονή στο Makedonia Palace να ξεχωρίζει.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα κρατήσεων στη διεύθυνση reservations@makedoniapalace.gr ή τηλεφωνικά στο +30 231 089 7197

 

Δείτε το video για την επαναλειτουργία του Makedonia Palace 

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media