Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Επαναφέροντας τη μαγεία του ταξιδιού: Η συμμετοχή της RevitUp.direct στις Inno Days 2022

Η RevitUp.direct έδωσε δυναμικά το παρόν της σε μία πρωτοβουλία – σταθμός της Περιφέρειας Κρήτης, συμμετέχοντας στην εναρκτήρια χρονιά των «Inno Days – Ημέρες Καινοτομίας 2022», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 25 – 27 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούβες του Ηρακλείου.

Στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική επιχειρηματικότητα, οι «Inno Days – Ημέρες Καινοτομίας 2022» αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό συνεδριακό και εκπαιδευτικό γεγονός με πανελλήνια απήχηση που διοργανώνει η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία ΠΑΝΕΤΑΙΚ, το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες με επαγγελματίες στον κλάδο της φιλοξενίας στο περίπτερο της RevitUp.direct (B14), καθώς και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Δημοσθένη Σδρόλια με θέμα «Rebooting the Magic of Travel» στο πλαίσιο του Προγράμματος Παράλληλων Παρουσιάσεων.

Η RevitUp.direct βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα στο χώρο του τουρισμού και στηρίζοντας την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με την παράλληλη συμμετοχή της σε καίριες εκδηλώσεις του χώρου.

 

Σχετικά με τη Revitup.direct

Η Revitup.direct προσφέρει υπηρεσίες Digital & Performance Marketing, Revenue & Yield Management, καθώς και Business Intelligence εργαλεία στο χώρο της φιλοξενίας πάνω από 10 χρόνια. Παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις Sales & Marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η έμπειρη ομάδα της Revitup.direct γεφυρώνει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση.

Πάντα στο πλευρό του πελάτη, μετασχηματίζει την ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος με άμεση προσαρμογή στην εκάστοτε επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για τη σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.