Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΕΟΤ: Συνεχίζεται το πρόγραμμα ταξιδίων εξοικείωσης (fam/press trips)

 

Συνεχίζεται το δυναμικό πρόγραμμα ταξιδίων εξοικείωσης που υλοποιεί ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), για δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες και opinion leaders της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, με στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας διεθνώς.

Σημειώνεται ότι, από την αρχή του έτους μέχρι και τον Οκτώβριο έχουν υλοποιηθεί περισσότερα από 100 ταξίδια εξοικείωσης, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται και μέσα στους χειμερινούς μήνες.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Αναλυτικότερα το Νοέμβριο:

– Η υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (13 – 18/11/2019) στην Αθήνα με τη συμμετοχή του εκδότη και συντάκτριας/φωτογράφου του FrontRowSociety.net, με στόχο τη συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για τον εμπλουτισμό των ρεπορτάζ για την πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή.

Το FrontRowSociety είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα που δραστηριοποιείται διεθνώς με στόχο τη συγγραφή αυθεντικών ιστοριών για ξεχωριστούς προορισμούς, πολυτελή ξενοδοχεία, βραβευμένα εστιατόρια, γαστρονομία και αυτοκίνηση.

– Η υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας, οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (12 – 29/11/2019), για δύο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της Arte, με σκοπό να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για την εκπομπή Invitation au Voyage. Οι κύριες θεματικές αφορούν στην Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Ελλάδα του Σοφοκλή, τη Ρόδο ως μεσαιωνικό προπύργιο των Ιπποτών και τα Δωδεκάνησα εστιάζοντας στην ιταλική τους ατμόσφαιρα.

Τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονται στους Δελφούς, την Αθήνα, τη Ρόδο, τη Λέρο, τη Θεσσαλονίκη, το Δίον και τη Βεργίνα.

– Τέλος, η υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας διοργάνωσε δύο ταξίδια εξοικείωσης για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε παράγοντες της τουριστικής αγοράς. Συγκεκριμένα επτά Ελβετοί και άλλοι επτά Αυστριακοί τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν διαδοχικά την Αθήνα (26 – 29/11/2019 και 30/11/ – 3/12/2019), με σκοπό τη γνωριμία και την ανάδειξη της πόλης ως προορισμό city break, στις αγορές Αυστρίας και Ελβετίας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post