Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Ο ΕΟΤ συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTR στο Βουκουρέστι

Με την κοινή διαπίστωση ότι η Ελλάδα παραμένει ο πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους τουρίστες και για το 2020, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTR I, που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Στο ελληνικό περίπτερο συνεκθέτες ήταν ακόμα οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας και Κρήτης, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής και γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας υλοποίησε σειρά επαγγελματικών συναντήσεων μεταξύ των Ελλήνων εκθετών και στελεχών της ρουμανικής τουριστικής αγοράς, ενώ ιδιαίτερη επιτυχία είχε η ειδική παρουσίαση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας, προς τους εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων της Ρουμανίας για τους τουριστικούς προορισμούς και πόρους της περιοχής.

Ακόμα, στο περίπτερο του ΕΟΤ διοργανώθηκαν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας, του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και του Δήμου Βόλβης.

Το περίπτερο της Ελλάδας επισκέφθηκαν η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία, Σοφία Γραμματά και στελέχη της πρεσβείας, ο Πρέσβης της Κύπρου, Φίλλιπος Κρητιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας και βουλευτής του ρουμανικού κοινοβουλίου, Dragoş Gabriel Zisopol, εκπρόσωποι του Ελληνο-Ρουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, πολλά στελέχη της τουριστικής αγοράς της Ρουμανίας μεταξύ των οποίων ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας, Dumitru Luca.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post