Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Ο ΕΟΤ στην κορυφαία εταιρική εκδήλωση του δεύτερου μεγαλύτερου βρετανικού tour operator Jet2

Στην κορυφαία εταιρική εκδήλωση του βρετανικού tour operator Jet2 με τίτλο «A night with the stars», που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στην πόλη Leeds με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 εργαζομένους του, έλαβε μέρος η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας με χορηγικό πακέτο και πολλαπλά οφέλη προβολής.

Ο όμιλος Jet2 είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος tour operator στη Βρετανία και στο portfolio του περιλαμβάνει 14 ελληνικούς προορισμούς.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που σκοπό είχε την επιμόρφωση και τη γνωριμία του προσωπικού του Jet2 με στελέχη των προορισμών και των ξενοδοχειακών ομίλων στους οποίους δραστηριοποιείται, ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ (φωτογραφία) παρουσίασε σε μορφή speed networking τους ελληνικούς προορισμούς, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των νέων ελληνικών προορισμών του Ομίλου, καθώς και ιδέες για δυναμική πώλησή τους σε πελάτες της εταιρείας.

Ακόμα, πρόσφερε στους συμμετέχοντες μικρά δώρα με το λογότυπο και την ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Η ημερίδα/trade event ολοκληρώθηκε με δείπνο για τους 40 Οργανισμούς Τουρισμού και ξενοδοχειακούς ομίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ δόθηκαν και βραβεία στους πωλητές με τις υψηλότερες επιδόσεις στον Jet2 εντός του 2019.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post