Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΕΟΤ: Προβολή του Πηλίου στο Le Figaro Magazine

Το Πήλιο και οι κρυμμένοι θησαυροί του «βουνού των Κενταύρων» είχαν την τιμητική τους σε πολυσέλιδο αφιέρωμα, που δημοσιεύθηκε στο δημοφιλές γαλλικό περιοδικό Le Figaro Magazine την Παρασκευή 22/01/2021.

Το δεκασέλιδο άρθρο των Sarah Chevalley (κείμενο) και Laurent Fabre (φωτογραφίες), υπό τον τίτλο «Βόλτα στο Βουνό των Κενταύρων», είναι προϊόν του δημοσιογραφικού ταξιδιού, που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου τον Οκτώβριο του 2020.

Το άρθρο αφηγείται τη σπουδαία ιστορία της περιοχής, κάνοντας λόγο τόσο για το σαγηνευτικό φυσικό τοπίο του βουνού και της θάλασσας όσο και για τη μοναδική αρχιτεκτονική των αρχοντικών και των πέτρινων μονοπατιών, που έχουν να επιδείξουν τα  γραφικά χωριά του.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι τοπικές συνταγές, η παράδοση του τσίπουρου, τα βότανα, τα μανιτάρια και όλος ο γαστρονομικός πλούτος της περιοχής, αναδεικνύονται στο αφιέρωμα, ενώ σημαντικές προσωπικότητες του Πηλίου αφηγούνται τη δική τους προσωπική ιστορία αγάπης με το Βουνό των Κενταύρων.

Ο Όμιλος Media Figaro, είναι ένας από τους σημαντικότερους και πλέον ιστορικούς ομίλους μέσων ενημέρωσης στη Γαλλία, με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία τόσο στις έντυπες εκδόσεις όσο και στο διαδίκτυο, όπου αποτελεί τον 4ο μεγαλύτερο ψηφιακό όμιλο της χώρας μετά τις Google, Facebook και Microsoft.

Το «Le Figaro Magazine» είναι το δημοφιλέστερο εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης, με τιράζ 370.000 αντιτύπων την εβδομάδα και 1,5 εκατ. αναγνώστες, η πλειοψηφία των οποίων είναι υψηλού μορφωτικού και εισοδηματικού επιπέδου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post