Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΕΟΤ: Προώθηση της Μεσσηνίας στην Κίνα

Προωθητική B2B εκδήλωση για την προβολή της Πελοποννήσου και ειδικότερα της Μεσσηνίας, καθώς και την ανάδειξη του τουρισμού πολυτελείας και του αθλητικού τουρισμού (γκολφ) στο κινεζικό κοινό, διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Υπηρεσία ΕΟΤ Κίνας, με τη συνεργασία του Costa Navarino, σε πολυτελές ξενοδοχείο του Πεκίνου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επαγγελματίες της κινέζικης τουριστικής αγοράς, εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως η Chief Editor του περιοδικού Travel & Leisure, καθώς και ο General Manager της αεροπορικής εταιρείας Air China.

Από ελληνικής πλευράς, συμμετείχαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα, Λεωνίδας Ροκάνας, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κίνας, Ιωάννης Πλεξουσάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ (ιδιοκτήτρια Costa Navarino), Στέφανος Θεοδωρίδης, η Marketing & Business Development Director της ΤΕΜΕΣ, Μαρίνα Παπατσώνη, καθώς και στελέχη της ελληνικής Πρεσβείας στο Πεκίνο.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Φωτογραφία: Από αριστερά, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κίνας, Ι. Πλεξουσάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Στ. Θεοδωρίδης, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα, Λ. Ροκάνας, η Chief Editor του περιοδικού Luxury Times και η Marketing & Business Development Director της ΤΕΜΕΣ, Μ. Παπατσώνη.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post