Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΕΟΤ: Press trip για την προβολή της Σαμοθράκης στη Ρουμανία

Τη Σαμοθράκη επισκέφθηκαν από τις 13 έως τις 21 Σεπτεμβρίου δημοσιογράφοι από τα κορυφαία ρουμανικά περιοδικά «National Geographic Traveler» και «Auto-Motor Sport», στο πλαίσιο δημοσιογραφικού ταξιδίου (press trip) που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας με την υποστήριξη της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, του Δήμου Σαμοθράκης και του Συλλόγου Επαγγελματιών του νησιού.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, συνοδευόμενοι από τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ρουμανίας, Γιώργο Σταφυλάκη, περιηγήθηκαν σε όλο το νησί και συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες (φωτογραφία).

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή τους δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το σπάνιο φυσικό περιβάλλον, τη μοναδική γαστρονομία με τα τοπικά προϊόντα, τη μαγεία του αρχαιολογικού χώρου της Παλαιόπολης (φωτογραφία) και γενικότερα τον πλούτο των εμπειριών που η Σαμοθράκη προσφέρει στους επισκέπτες της.

Το έντυπο και διαδικτυακό περιοδικό «National Geographic Traveler», με αναγνωσιμότητα μεγαλύτερη των 70.000 αναγνωστών, αποτελεί την ποιοτικότερη ταξιδιωτική έκδοση στη Ρουμανία, ενώ έχει και σημαντική απήχηση στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Οι αναγνώστες του προέρχονται από το ανώτερο μορφωτικό επίπεδο και ταξιδεύουν περισσότερες φορές και για περισσότερες ημέρες από το μέσο όρο σε κάθε προορισμό που επισκέπτονται.

Το «Auto Motor Sport», με αναγνωσιμότητα 130.000 ατόμων, απευθύνεται στους λάτρεις του αυτοκινήτου και είναι κατάλληλο για την προβολή της Σαμοθράκης στο κοινό που ταξιδεύει οδικώς, το οποίο αποτελεί και τη μεγάλη πλειοψηφία των Ρουμάνων επισκεπτών.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media