Με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη ορίζεται νέος Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (EOT), ο Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος.
Ο κ. Φιορεντίνος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του φέρνοντας μαζί του πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού και της διοίκησης.
Ο Ανδρέας Φιορεντίνος έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ την περίοδο 2012 – 2014, αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και μέχρι πρότινος Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας.
Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι νέα Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού αναλαμβάνει η Βάσια Κουτσούκου.
Η κυρία Κουτσούκου έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη δημόσια διοίκηση και στον τομέα του τουρισμού.
Σημείωση: Η φωτογραφία της κυρίας Κουτσούκου αναρτήθηκε στη σελίδα (page) της Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη στο Facebοok.