Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Ο ΕΟΤ στην έκθεση Quality Travel Fair της Κοπεγχάγης

Με αισιόδοξα μηνύματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στην έκθεση Quality Travel Fair, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Oksnehallen της Κοπεγχάγης στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2019.

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από το κορυφαίο τουριστικό περιοδικό της Δανίας «Vagabond», το οποίο μάλιστα στο τεύχος Οκτωβρίου 2019 φιλοξένησε δισέλιδη διαφημιστική καταχώρηση του ΕΟΤ.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκθέτες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι tour operators που διακινούν τον κυριότερο όγκο τουριστών προς τη χώρα μας, ενώ το ελληνικό περίπτερο προσέλκυσε μεγάλο αριθμό από τους συνολικά 17.000 επισκέπτες.

Για την περαιτέρω ενίσχυση της προβολής της Ελλάδας στη συγκεκριμένη αγορά η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, μετά από σχετικές επαφές του αναπληρωτή προϊστάμενου της, Παύλου Μούρμα, πρόκειται να υλοποιήσει το Νοέμβριο ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Αθήνα, την κεντρική Ελλάδα και τη Θεσσαλία για Δανούς τουριστικούς πράκτορες που προωθούν τον εναλλακτικό τουρισμό.

Να σημειωθεί ότι αύξηση κατά 3,2% κατέγραψαν οι αφίξεις Δανών τουριστών στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2019, μετά την αύξηση κατά 7,2% το 2018, με τις τάσεις να παραμένουν ανοδικές και για το 2020, καθώς ο tour operator Primo Tours, που διακινεί περίπου 65.000 άτομα προς διάφορους ελληνικούς προορισμούς, προτίθεται να δρομολογήσει δύο επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα για την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post