Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΕΟΤ: Δημοσιογραφικό ταξίδι για προβολή νησιών των Κυκλάδων σε Ρουμανία και Ουκρανία

Δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip) στην Κέα (Τζια), τη Σίφνο, την Πάρο, τη Νάξο και τη Σύρο με σκάφος αναψυχής και τη συμμετοχή δημοσιογράφων από τη Ρουμανία και την Ουκρανία (φωτογραφία), διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας από τις 5 έως τις 10 Ιουνίου.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν η προβολή και ανάδειξη στις αγορές αυτές του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα του γιότινγκ, αλλά και των συγκεκριμένων νησιών των Κυκλάδων, αφού διαχρονικά από τη Ρουμανία και την Ουκρανία πραγματοποιούνται οργανωμένα ταξίδια μόνο προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ειδικότερα, στο ταξίδι συμμετείχαν:

 

• Η παρουσιάστρια Iacob Madalina και η εικονολήπτρια Popovici Loredana, από το ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 1, που είναι ο δεύτερος σε τηλεθέαση σταθμός της χώρας με 1.500.000 θεατές ανά λεπτό.

• Οι δημοσιογράφοι Andreiana Sorin Cornel και Vlad Marius Gabriel από το οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό της Ρουμανίας «Capital», με κυκλοφορία 6.000 αντιτύπων το μήνα.

• Ο δημοσιογράφος και φωτογράφος Daniel Butnariu από τον όμιλο Burda Ρουμανίας (περιοδικό «Auto Motor Sport»).

• Ο Ουκρανός δημοσιογράφος και φωτογράφος Igor Dobrovolskyi, από το έγκυρο εβδομαδιαίο ενημερωτικό περιοδικό (news magazine) «NV».

Τη διοργάνωση του ταξιδιού υποστήριξαν τοπικοί φορείς (Δήμος Πάρου, Ένωση Ξενοδόχων Πάρου, Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, Ένωση Ξενοδόχων Σίφνου κ.ά.) και ιδιωτικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, ενώ η παραχώρηση του σκάφους ήταν χορηγία Έλληνα επιχειρηματία της Ρουμανίας και του Ελληνορουμανικού Επιμελητηρίου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post