Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Εορτασμός των 35ων γενεθλίων του ταξιδιωτικού γραφείου Mideast Travel Worldwide

Με μια λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των 35ων γενεθλίων του ταξιδιωτικού γραφείου Mideast Travel Worldwide στις 21 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, εκπρόσωποι του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), οι πρέσβεις της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Λιβύης και της Τυνησίας, πολλοί εκπρόσωποι του τουριστικού και επιχειρηματικού τομέα και celebrities.

Με αφορμή τον εορτασμό του τόσο σημαντικού οροσήμου για την ιστορία της εταιρείας, η Mideast αποκάλυψε για πρώτη φορά τη νέα της διαφημιστική καμπάνια, «Meet the Heroes», που υιοθετεί μια φρέσκια, πρωτότυπη εικαστική προσέγγιση μέσα από επτά διαφορετικούς «ήρωες» – μασκότ» που αντιπροσωπεύουν τον κάθε πυλώνα υπηρεσιών της Mideast Travel.

H Έλενα Κουντουρά με την Κατερίνα Μούσμπε Διευθύντρια της Mideast Travel Worldwide

Η Κατερίνα Μούσμπε Διευθύντρια της Mideast Worldwide και η Μαρία Μούσμπε Γενική Διευθύντρια της Mideast

Τα ονόματα των ηρώων – μασκότ της Mideast εμπνέονται από την αρχαιοελληνική ιστορία και μυθολογία, δίνοντας έμφαση στην εκάστοτε υπηρεσία που αντιπροσωπεύουν:

– Η μασκότ «Iris», η ταξιδιωτική σύμβουλος για ταξίδια εταιρικά και αναψυχής, εμπνέεται από τη θεότητα που αντιπροσωπεύει το ουράνιο τόξο, τη θάλασσα και τον ουρανό.

– Ο «Odysseus», εκπρόσωπος του βραβευμένου τμήματος Destination Management της Mideast, εμπνέεται από το θρυλικό ήρωα γνωστό για τα ταξίδια και τις ηγετικές του ικανότητες.

– Η «Nike», θεότητα της ταχύτητας, της δύναμης και της νίκης αποτελεί ιδανική εκπρόσωπο του τμήματος MICE. Αντλώντας έμπνευση από τη θεότητα της αρμονίας και της ομόνοιας.

– Η «Harmonia» αντιπροσωπεύει το τμήμα Concierge.

– Η «Erato», που δανείζεται το όνομά της από τη μούσα της ποίησης της αγάπης, είναι ιδανική για τη διοργάνωση γάμων και εκδηλώσεων.

– Ο «Hermes», που συμβολίζει τη γρήγορη μεταφορά ανά πάσα στιγμή.

– O «Heracles», γνωστός ως ο δυνατότερος άνδρας της γης, αντιπροσωπεύει με μοναδικό τρόπο την υπηρεσία The Booking Expert, το απόλυτο online B2B σύστημα κρατήσεων.

 

Η Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director της Mideast Travel, δήλωσε σχετικά: «Από το 1983 και για περισσότερα από 35 χρόνια, η Mideast Travel έχει διανύσει ένα ταξίδι «μακρύ», αλλά «γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο γνώση». Αυτό το ταξίδι, φυσικά, δεν έχει τέλος για εμάς και προσδοκούμε σε ακόμα περισσότερες συγκινήσεις και επιτεύγματα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πορεία μας μέχρι τα 35α μας γενέθλια, δεν θα ήταν ίδια, χωρίς τη συμβολή των πολύτιμων συνεργατών μας, και της 60-μελούς «οικογένειας» της Mideast. Η «οικογένεια» μας είναι οι «ήρωές» μας και για το λόγο αυτό η νέα μας καμπάνια αντανακλά με δημιουργικό τρόπο την αφοσίωσή μας όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε να την απολαύσετε, όσο απολαύσαμε και εμείς τη δημιουργία της».

 

Δείτε τη νέα καμπάνια της Mideast Travel

 

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram