Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Εντυπωσίασε το περίπτερο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης στη Philoxenia

H Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) καλωσόρισε τους επισκέπτες της 33ης έκθεσης Philoxenia, σε ανακαινισμένο χώρο του περιπτέρου 13 με φρέσκο αέρα, στοχευμένο design και έμφαση στη λεπτομέρεια, που «έκλεψε» τις εντυπώσεις και απέσπασε πολλά «μπράβο».

Το δίδυμο Φιλήμων Τριανταφύλλου ως σχεδιαστής – Ιόλη Πλαστήρα ως αρχιτέκτονας, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και δημιούργησε ένα φιλόξενο χώρο, αντάξιο της προσωπικότητας του προορισμού. Το θέμα που επιλέχθηκε ήταν το «Skg from Α to Z», μαζί με τον κωδικό της πόλης 2310. Δηλαδή, ο προορισμός Θεσσαλονίκη από το Α ως το Ω που περιλαμβάνει όλα όσα θέλει να μάθει ο επισκέπτης της, με ιδιαίτερη έμφαση στα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του προορισμού (Α for Alexander & History, B for Byzantine & Culture, C for Cuisine & Gastronomy κ.λπ.).

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της ΕΞΘ υποδέχθηκαν τους επαγγελματίες και το κοινό στο περίπτερο, αναλύοντας τις δυνατότητες του προορισμού στον τουριστικό τομέα, τις εναλλακτικές επιλογές και τις δυνατές εμπειρίες που προσφέρει.

Φέτος, η στόχευση της ΕΞΘ επικεντρώθηκε στην προσπάθεια διείσδυσης του προορισμού σε νέες αγορές. Ανάμεσα στα δεκάδες προγραμματισμένα ραντεβού ήταν και αυτά με επαγγελματίες από το εξωτερικό που επιθυμούν για πρώτη φορά να εντάξουν την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη στα πακέτα τους, ώστε να προωθηθούν καινούργιες συμφωνίες για εξειδικευμένα κοινά.

Η Marketing Manager της ΕΞΘ κα Χρύσα Σαραβέλου πραγματοποίησε επαφές με hosted buyers από Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, ΗΠΑ, Κίνα, Νορβηγία, Ιταλία, Ρωσία, Δανία, Γεωργία, Πολωνία, Κύπρο και Σαουδική Αραβία.

Εξάλλου, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia και σε συνέχεια των επαφών στην WTM που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Λονδίνο, η ΕΞΘ προσκάλεσε στη Θεσσαλονίκη τον εκπρόσωπο ενός από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς του κόσμου, τον Stephane Joly, Flight & Airport Subsidy Manager του έγκριτου Thomas Cook Group. Ο κ. Joly φιλοξενήθηκε από την αλυσίδα «The Luxury Hotels», στα ξενοδοχεία Mediterranean Palace και Grand Palace.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας