Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Συγχαρητήρια για τη βράβευση του Lindos Blu στα TUI Global Hotel Awards

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος της Ένωσης, το 5άστερο Lindos Blu, Luxury Hotel & Suites για τη βράβευση του ως το «Καλύτερο Ξενοδοχείο Παγκοσμίως» στα TUI Global Hotel Awards 2023.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

«Σύσσωμο το Διοικητικό μας Συμβούλιο, εκφράζουμε τα θερμά μας Συγχαρητήρια στο Μέλος μας Lindos Blu, Luxury Hotel & Suites, για την τόσο σημαντική βράβευση ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο Παγκοσμίως!!! στα TUI Global Hotel Awards 2023.

Ο τουριστικός κολοσσός της TUI δείχνει πως αναγνώρισε τη τεράστια προσπάθειά σας, αναδεικνύοντάς σας πρώτους, με τις εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης των πελατών, αλλά και την αδιάκοπη δέσμευσή σας στη βιωσιμότητα.

Μόνο υπερηφάνεια και θαυμασμό αισθανόμαστε όλοι μας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, για τις οικογένειες κ.κ. Καλλιουδάκη & Ροδίτη, και ιδιαιτέρως, για τον Εντεταλμένο μας Αντιπρόεδρο & Μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κώστα Καλλιουδάκη, καθώς η αναγνώρισή σας αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύει περίτρανα πως η Ροδίτικη Ξενοδοχία έχει τέτοια μεγάλη δύναμη, να πρωταγωνιστεί, ειδικά εν μέσω δύσκολων συγκυριών.

Αναμφίβολα εκφράζουμε πολλά συγχαρητήρια και στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, και που γίνονται οι άγνωστοι ήρωες και ηρωίδες του τουριστικού θαύματος».