Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντικό δημοσίευμα

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ), αποφάσισαν να υποβάλλουν μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, για οποιοδήποτε συκοφαντικό ή δυσφημιστικό δημοσίευμα βλάπτει την εικόνα του νησιού.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΞΡ

 

Σε έκτακτη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, συνήλθαν χθες (17/06), τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΞΡ, με μοναδικό θέμα: Εξουσιοδότηση του Προέδρου ή και του Αντιπροέδρου, ώστε από κοινού ή μεμονωμένα, όπως υποβάλλουν αίτηση ή μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του κου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, για οποιοδήποτε συκοφαντικό ή δυσφημιστικό δημοσίευμα βλάπτει την εικόνα του προορισμού μας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Σε συνέχεια του από 15-06-2021 άρθρου τοπικής εφημερίδας με συντάκτη Διευθυντή ξενοδοχείου, οφείλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε ενέργεια η οποία ζημιώνει και υποβαθμίζει την ανταγωνιστικότητα του νησιού μας. Σε μια περίοδο επανεκκίνησης της οικονομίας είναι κρίσιμης σημασίας, η προστασία και η διασφάλιση του προορισμού μας. Με το παρόν δηλώνουμε την πλήρη εναντίωση μας σε υπερβολικούς, ψευδείς και ανυπόστατους και ισχυρισμούς με πολιτική σκόπευση που πλήττουν τον τόπο μας και εξ αυτού του λόγου οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί των δυσφημιστικών ισχυρισμών θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media