Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Στη Three Sixty Marketing η προώθηση της πλατφόρμας εύρεσης εργασίας

Την ψηφιακή καμπάνια για την προώθηση της Νέα Πλατφόρμας Εύρεσης Εργασίας στη Ρόδο ανέθεσε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου στη Three Sixty Marketing.

Στόχος της Ψηφιακής Καμπάνιας είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων βιογραφικών με σκοπό την κάλυψη νέων θέσεων εργασίας στον ξενοδοχειακό τομέα της Ρόδου.

Η στρατηγική επικοινωνία και η αναγνωρισιμότητα της Νέας Πλατφόρμας στοχεύει σε πανελλαδικό επίπεδο, με μεγαλύτερη έμφαση στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

 

 

Με την καμπάνια, η οποία προβάλλεται ήδη στα ψηφιακά κανάλια, δίνεται βαρύτητα σε θέσεις εργασίας που παρουσιάζουν έλλειψη στο νησί της Ρόδου, καθώς και στα πλεονεκτήματα εργασίας στο μεγαλύτερο εποχιακό εργοδότη της Ελλάδας.

Ειδικότερα, μέσα από τις καμπάνιες, ο ενδιαφερόμενος θα μεταφέρεται στην εφαρμογή που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.exr.gr/ergasia, στην οποία θα μπορεί να ενημερώνεται πλήρως για τυχόν απορίες, για τα οφέλη εργασίας στο νησί και να υποβάλλει το βιογραφικό του μέσα σε 5’ λεπτά με αυτόματη πρόσβαση σε 500+ ξενοδοχεία της Ρόδου.

Η Three Sixty Marketing ειδικεύεται στο ψηφιακό μάρκετινγκ προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μετρήσιμα αποτελέσματα, ότι χρειάζεται δηλαδή κάθε επιχείρηση για τη διαφήμιση, προβολή και ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Συγκεκριμένα, με εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, η εταιρεία προσφέρει hotel solutions για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αλλά και ομίλους που θέλουν να ξεχωρίζουν στον ψηφιακό κόσμο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media