Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

H Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας στην 37η Philoxenia

H Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συμμετείχε και φέτος στην 37η διεθνή έκθεση Philoxenia 2022 σε πολύ δημιουργική συνεργασία με τους Δήμους Βόλου, Ν. Πηλίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο του Volos – Pelion η Ένωση, που εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο, Βασίλειο Καραουλάνη, πραγματοποίησε B2B meetings με αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

H PHILOXENIA που αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία όσο και με τις επιθυμίες του ταξιδιώτη.

Η παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας στόχευσε τόσο στην προβολή των επιχειρήσεων, όσο και του προορισμού της Μαγνησίας, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες.

Το περίπτερο επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Γρηγόριος Τάσιος και άλλοι παράγοντες του τουριστικού κλάδου πραγματοποιώντας εποικοδομητικό διάλογο για τα θέματα που βαρύνουν τους επαγγελματίες και μέλη της Ένωσης.

Η Ένωση πιστή στην τακτική των τελευταίων χρόνων θα ενημερώσει όλα τα μέλη της για τους τουριστικούς πράκτορες που έδειξαν ενδιαφέρον για την περιοχή.

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της:

Στην αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δ. Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου Απόστολο Σουλδάτο, στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δ. Νοτίου Πηλίου, Γιάννη Φιλίππου, στον προϊστάμενο του τμήματος τουρισμού Δήμου Βόλου, Γεώργιο Παπαμακάριο, στην υπεύθυνη περιπτέρου από το τμήμα τουρισμού Δ. Βόλου, Ιωάννα Μπούρα, αλλά και σε όλους όσους συνεργάστηκαν για να εκπροσωπηθεί με επιτυχία η Μαγνησία και τα ξενοδοχεία της και φέτος στη Philoxenia.