Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας απευθύνει κάλεσμα για διακοπές στη Μαγνησία

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας απευθύνει κάλεσμα σε όσους επιλέγουν πολλά χρόνια τώρα τη Μαγνησία για τις διακοπές τους, να επισκεφτούν και πάλι την περιοχή.

«Δεν θα σας καλούσαμε στον τόπο μας αν δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας στο Βόλο, στο Πήλιο και γενικότερα στη Μαγνησία, όπως εσείς το ονειρεύεστε και όπως σας έχουμε συνηθίσει», τονίζει στην ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Σχετικά με την επιβίωση όχι μόνο του Τουρισμού, αλλά της συνολικής Τοπικής Οικονομίας στη Μαγνησία. Το κράτος δεν υποστηρίζει ουσιαστικά την προσπάθειά μας, οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις της Μαγνησίας παλεύουν και μόνον οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μετά την καταστροφή, ξεκίνησε η προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα.

Σχετικά με τη δράση της Πολιτείας. Υπάρχουν υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Δημόσιων Οργανισμών που κάνουν το καθήκον τους. Δουλειά τους είναι μεν, αλλά αναγνωρίζουμε κι εκτιμούμε την υπερπροσπάθεια που κάνουν υπέρ του κοινωνικού συνόλου. Οι κεντρικές κρατικές δομές έχουν μέχρι στιγμής αποδειχθεί αναποτελεσματικές, ασυντόνιστες και πολλές φορές δρουν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Η εγκατάλειψη – μη στήριξη των εργαζομένων, η ελλιπής στήριξη των επιχειρήσεων  – ακόμα και με μέτρα που δεν έχουν οικονομικό κόστος, οι εξαγγελίες που άργησαν ή κατέστησαν ανώφελες στην εφαρμογή τους είναι κάποιες μόνο από τις δυσλειτουργίες που έχουν κοστίσει δραματικά στην επανεκκίνηση της οικονομικής ζωής στη Μαγνησία.

Οι άνθρωποι κι οι επιχειρήσεις της Μαγνησίας κάνουν μεγάλη προσπάθεια, έχουν ήδη να επιδείξουν αποτελέσματα και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν κατορθώσει να επαναφέρουν τη ζωή και τη λειτουργικότητα σε κανονικά επίπεδα.

Πολλά από τα χωριά του Πηλίου είναι προσβάσιμα με τις επιχειρήσεις τους σε πλήρη λειτουργία. Προσβάσιμες και εν λειτουργία είναι πολλές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλου. Σε ένα μεγάλο μέρος του και το οδικό δίκτυο του Πηλίου λειτουργεί κανονικά.

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας απευθύνει κάλεσμα στους επισκέπτες της Μαγνησίας.

Ελάτε για αποδράσεις και διακοπές στο Βόλο, στο Πήλιο και γενικότερα στη Μαγνησία.

Είναι εύκολο, ασφαλές και έξυπνο.

Όχι μόνο δεν θα σας λείψει τίποτα, αλλά θα απολαύσετε και περισσότερα, γιατί οι άνθρωποι κι οι επιχειρήσεις του Πηλίου ξέρουν να εκτιμούν όσους τις στηρίζουν.

Ακόμα κι αν υπάρχουν σημάδια που έμειναν από τη μανία της Φύσης, η περιοχή μας παραμένει υπέροχη. Οι περισσότεροι από εσάς το γνωρίζετε ήδη.

Είστε όλοι εσείς που πάρα πολλά χρόνια τώρα επιλέγετε τη Μαγνησία για τις διακοπές σας, τις εκδηλώσεις, τα συνέδρια, τις αποδράσεις στη Φύση, τα αθλητικά γεγονότα, τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες γιορτές και πολλά άλλα. Γνωρίζετε καλά ότι το Φθινόπωρο έχει τις γνωστές και λατρεμένες εικόνες, μυρωδιές, γεύσεις.

Και πάνω από όλα αυτά, είμαστε μαθημένοι να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία από τον τόπο μας και την παράδοση μας στη φιλοξενία.

Επικοινωνήστε με τις επιχειρήσεις της επιλογής σας προκειμένου να κανονίσετε μια άνετη διαμονή. Μη διστάσετε για οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσετε και με την Ένωση Ξενοδόχων στο info@travel-pelion.gr

Δεν θα σας καλούσαμε στον τόπο μας αν δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας στο Βόλο, στο Πήλιο και γενικότερα στη Μαγνησία, όπως εσείς το ονειρεύεστε κι όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Γιατί πάντα Βόλος – Πήλιο it’ s true!