Σάββατο 28 Μαϊου 2022

Ενημέρωση για το επόμενο 100% Hotel Show

HOTEL-SHOW

 

Η τρίτη διοργάνωση του 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (27 – 30 Νοεμβρίου, 2015), στον ίδιο χώρο στον οποίο είχαν πραγματοποιηθεί και οι δύο πρώτες διοργανώσεις: στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας (Αττική).

Κύριος στόχος του 100% Hotel Show είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους ξενοδόχους που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν τον προϊόν τους και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της αγοράς. Ο Νοέμβριος αποτελεί ιδανικό μήνα για την έκθεση, καθώς οι ξενοδόχοι θα έχουν το χρόνο να προγραμματίσουν τις εργασίες τους μέχρι το άνοιγμα της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Εστιάζοντας στην απόλυτη ξενοδοχειακή εξειδίκευση, το 100% Hotel Show παρουσιάζει μια σειρά από εταιρείες από όλους τους κλάδους που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος. Οι επισκέπτες θα μπορούν να συναντήσουν αρχιτέκτονες, εταιρείες με δομικά και διακοσμητικά υλικά, υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και μερικές από τις καλύτερες εταιρείες σχετικές με την Online ανάπτυξη του ξενοδοχείου.

To 100% Hotel Show, από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση, έδωσε βάση στο χώρο της Αρχιτεκτονικής και του Design. Έτσι, συγκεντρώνοντας μερικούς από τους καλύτερους αρχιτέκτονες και interior designers, αποτελεί πλέον το καταλληλότερο μέρος για ξενοδόχους που ψάχνουν συμβουλές και λύσεις σχετικά με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου τους.

Εκτός από το εκθεσιακό κομμάτι, το 100% Hotel Show φροντίζει για την πραγματοποίηση μιας σειράς από events και workshops που θα κάνουν την επίσκεψη στην έκθεση ακόμη πιο εποικοδομητική.

Για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση, στην είσοδο του 100% Hotel Show θα εκτεθούν οι συμμετοχές των Hotel Design Awards, μέσα από τα οποία θα αναδειχθούν τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα των περασμένων ετών.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών αναμένεται επίσης να μονοπωλήσει το νέο concept για το Hosted Buyers Event, που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει πάνω από 20 Έλληνες Travel Agents, οι οποίοι θα έρθουν σε άμεση επαφή με τους ξενοδόχους.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το 100% Hotel Show

Post Tags
Share Post