H ξενοδοχειακή αγορά της Θεσσαλονίκης αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια με γρήγορους ρυθμούς, με αποτέλεσμα ο αμερικανικός ξενοδοχειακός όμιλος Wyndham εκδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον που δεν αποκλείεται σύντομα να μετουσιωθεί σε συνεργασία με ξενοδοχείο.
Ενδιαφέρον υπάρχει από τη Wyndham και για την Καβάλα, αλλά και τη Δράμα λόγω της εγγύτητάς τους στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.
Βασική προϋπόθεση για τον όμιλο Wyndham, που διαθέτει portfolio 20 ξενοδοχειακών brands (Wyndham, Super 8, Days Inn, Ramada, Microtel Inn & Suites, La Quinta, Wingate, AmericInn, Hawthorn Suites, The Trademark Collection κ.ά.), με περισσότερα από 9.000 ξενοδοχεία σε πάνω από 80 χώρες, είναι το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για συνεργασία, να τηρεί τις προδιαγραφές κάποιου από τα ξενοδοχειακά σήματα που διαθέτει και να προσαρμοσθεί στα standards των υπηρεσιών που προσφέρει.
Τα τεράστια περιθώρια ανάπτυξης που έχει ο τουρισμός για την Ελλάδα οδήγησαν την Wyndham να έρθει πριν λίγα χρόνια στη χώρα μας (Wyndham Grand Athens, Wyndham Athens Residence, Dolce Attica Riviera, Ramada Attica Riviera, Wyndham Poseidon Loutraki Resort, Ramada Poseidon Loutraki Resort, Wyndham Grand Crete Mirabello Bay και Ramada Plaza Thraki).
Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Λίνας Τσιρέκα στο voria.gr.