Κυριακή 28 Μαϊου 2023

Ενδιαφέρον της TUI για δημιουργία ξενοδοχείων σε Σάμο, Θάσο και Kάρπαθο

TUI2

Πρόσκληση σε εγχώριους επιχειρηματίες να συνεργαστούν με την TUI, ώστε να επενδύσουν στη δημιουργία νέων ξενοδοχείων στη χώρα μας απηύθυνε μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα στο 13ο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Travel Plc, Peter Long.

Ο κ. Long περιέγραψε το ενδιαφέρον της TUI για την υλοποίηση επενδύσεων σε περισσότερους και μη «κορεσμένους» προορισμούς της Ελλάδας, όπως για παράδειγμα σε νησιά που έχουν αξιοποιηθεί λιγότερο τουριστικά.

Ο μεγάλος τουριστικός οργανισμός TUI, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας συνεργάζεται με τη Grecotel και την κυπριακή Atlantica, «ανάψε πράσινο φως» για να προχωρήσουν σε νέες επενδύσεις οι δύο παραπάνω όμιλοι.

Όμως τώρα ψάχνει για νέους «συμμάχους» με σκοπό να αξιοποιήσει περαιτέρω τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

H TUI αναζητά και καινούριους συνεργάτες για να επεκτείνει τις επενδύσεις της από το 2015 και σε μικρότερα νησιά που δεν συγκαταλέγονται στο top των τουριστικών προορισμών, όπως η Σάμος, η Θάσος, η Kάρπαθος κ.ά.

Στις επενδύσεις αυτές ο διεθνούς εμβέλειας ταξιδιωτικός όμιλος θα μετέχει είτε απευθείας με μετοχική συμμετοχή, είτε μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Πηγή: www.dealnews.gr

Post Tags
Share Post