Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Έναρξη λειτουργίας του Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου

Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay (πρώην Mirabello Beach & Village), στον Άγιο Νικόλαο, γιόρτασε την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του με ένα λαμπερό party εγκαινίων το Σάββατο 11 Μαϊου.

Το Grand Opening event πραγματοποιήθηκε από την Wyndham Hotels & Resorts και την Zeus International, που έχει αναλάβει το management του ξενοδοχείου με συμφωνία franchise με την Wyndham Hotels & Resorts.

Οι οικοδεσπότες, Χάρης Σιγανός CEO της Zeus International και ο Δημήτρης Μανίκης President & Managing Director EMEA της Wyndham Hotels & Resorts (φωτογραφία), καθώς και στελέχη των δύο εταιρειών υποδέχτηκαν διακεκριμένους καλεσμένους από τον κλάδο του τουρισμού, καθώς και δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο εξαγόρασε η Zeus International από τον όμιλο Μαμιδάκη το προηγούμενο καλοκαίρι δρομολογώντας έπειτα μία εκτενή ανακαίνιση την επαναλειτουργία του, ως Wyndham Grand.

Το Wyndham Grand Mirabello αποτελεί ένα full – service παραθαλάσσιο resort και προορισμός συνεδρίων, ιδανικά τοποθετημένο δίπλα στη διάσημη περιοχή της Ελούντας και σε απόσταση αναπνοής από τον Άγιο Νικόλαο, με 311 δωμάτια, πάνω από 1.800 τ.μ. χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, πέντε εστιατόρια, πέντε μπαρ, πισίνες, spa, γυμναστήριο, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.ά.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΜΕΑ της Wyndham Hotels & Resorts, δήλωσε: «Πριν από δύο περίπου χρόνια, η Wyndham Hotels & Resorts ξεκίνησε ανοίγοντας το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το Wyndham Grand Athens, σε συνεργασία με τους πολύτιμους συνεργάτες μας στη Zeus International και σήμερα έχουμε αναπτύξει μαζί ένα εκτεταμένο δίκτυο ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου ξενοδοχείου μας στα ελληνικά νησιά».

Ο Χάρης Σιγανός, CEO της Zeus International, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που προσθέτουμε στην οικογένεια της Zeus International ένα ξενοδοχείο κόσμημα στη διάσημη περιοχή Ελούντα της Κρήτης, σε συνεργασία με το πιο upgrade brand της Wyndham Hotels & Resorts. Το Wyndham Grand Mirabello φιλοδοξούμε να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στη Μεσόγειο τόσο για διακοπές όσο και για συνέδρια έχοντας υλοποιήσει ήδη μία εκτενής επένδυση στη δημιουργία 12 συνεδριακών αιθουσών και με ένα πλάνο συνεχόμενων ανακαινίσεων σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2020».

 

Πηγή: www.anatolh.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram