Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας WORKS Hellas – Radisson Hotel Group

Η WORKS Hellas και το Radisson Hotel Group ανακοίνωσαν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας. Το Radisson Hotel Group πιστοποιεί την WORKS Hellas ως ανεξάρτητη εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής ξενοδοχείων με τις προδιαγραφές του Group.

Η WORKS Hellas θα παρέχει πακέτα σχεδίασης και κατασκευής με τις προδιαγραφές του Radisson Hotel Group, ενώ θα παρέχει και τη δυνατότητα άμεσης στήριξης και επικοινωνίας σε ξενοδόχους που θα ήθελαν να τοποθετήσουν το ξενοδοχείο τους κάτω από την ομπρέλα ενός διεθνούς brand.

Η WORKS Hellas ειδικεύεται στις ανακαινίσεις ξενοδοχείων τα τελευταία 30 χρόνια.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Βραβεύτηκε το 2022 από το περιοδικό BUILD στα βραβεία Αρχιτεκτονικής ως HOTEL RENOVATOR OF THE YEAR for Greece, ενώ για το 2023 στα ίδια βραβεία απέσπασε δύο διακρίσεις.

Το βραβείο HOTEL DESIGN & RENOVATION STUDIO OF THE YEAR for Greece και το βραβείο BEST COMPLETED BUDGET – CONCIOUS HOTEL RENOVATION PROJECT 2023 (GREECE): XENIA POROS IMAGE HOTEL, ενώ εκτός από το Radisson Hotel Group είναι και στρατηγικός συνεργάτης της Hotelbrain Group, της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων στη χώρα.