Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Emirates: Η θέα στο Ντουμπάι από τον ψηλότερο τροχό παρατήρησης στον κόσμο

Η Emirates, ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για να προσφέρει ακόμα περισσότερες αξέχαστες εμπειρίες στο Ντουμπάι.

Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση με την Emirates μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2021, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μαγευτικό ορίζοντα της πόλης από τον υψηλότερο τροχό παρατήρησης στον κόσμο, το Ain Dubai, με τις πτήσεις προς το Ντουμπάι να ξεκινούν από 449 ευρώ.

Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους στο emirates.com/gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς AIN2021.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Emirates θα στείλει έναν κωδικό εξαργύρωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα του Ain Dubai για να κάνουν κράτηση*.

Η ειδική προσφορά ισχύει για ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση για ταξίδι στο Ντουμπάι σε οποιαδήποτε κατηγορία θέσης μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2021, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως το Φεβρουάριο του 2022.

Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν.

Το Ain Dubai, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα – στις 21 Οκτωβρίου -και βρίσκεται στο Bluewaters Island, τον κόμβο ψυχαγωγίας του Ντουμπάι, προσφέρει μια νέα εμπειρία στις ακτές μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο.

Ο τροχός παρατήρησης ύψους 250 μέτρων διαθέτει 48 καμπίνες υψηλής τεχνολογίας που είναι εξοπλισμένες με κλιματισμό.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής διάρκειας περίπου 38 λεπτών, οι επιβάτες έχουν θέα 360 μοιρών στα εμβληματικά αξιοθέατα του Ντουμπάι, όπως το The Palm, τη Μαρίνα του Ντουμπάι και το Burj Al Arab Jumeirah.

Οι επισκέπτες έχουν πάντα κάτι επιπλέον να εξερευνήσουν σε αυτήν την πόλη και το ταξίδι με την Emirates καθιστά ακόμα πιο εύκολη την εξερεύνηση του Ντουμπάι.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post