Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η Emirates SkyCargo στηρίζει το παγκόσμιο εμπόριο το 2020

Με το ξεκίνημα της δεκαετίας, η Emirates SkyCargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates, είναι πλέον έτοιμο να ανταποκριθεί στους ρυθμούς του παγκόσμιου εμπορίου και της μεταφοράς φορτίων το 2020, συνδυάζοντας κατάλληλα καινοτόμα προϊόντα και επενδύσεις.

«Η παγκόσμια βιομηχανία αερομεταφορών πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά το 2019. Η οικονομική αβεβαιότητα, οι εντάσεις στο παγκόσμιο εμπόριο και οι αναταραχές στις βασικές αγορές επηρέασαν αρνητικά τον όγκο των φορτίων. Ωστόσο, οι δύσκολες συνθήκες της αγοράς ήταν μια ευκαιρία για εμάς να αναθεωρήσουμε τη βασική μας σχέση με τους πελάτες μας και να διασφαλίσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά, με την προσφορά ειδικών προϊόντων, περισσότερων δυνατοτήτων και υποδομών καθώς και ευελιξία για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις», δήλωσε ο Nabil Sultan, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Emirates Divisional Cargo.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι προοπτικές για το 2020 είναι θετικές, καθώς η βιομηχανία αερομεταφορών έχει θέσει ως στόχο να επιτύχει μια μικρή ανάκαμψη, χάρη στη βελτίωση της οικονομικής δραστηριότητας και στην ανάπτυξη του εμπορίου. Με τη δέσμευσή μας να «παραδίδουμε όπως υποσχόμαστε» στο παγκόσμιο δίκτυο που καλύπτει περισσότερους από 155 προορισμούς από το Ντουμπάι, ο σύγχρονος στόλος μας από αεροσκάφη ευρείας ατράκτου και οι τελευταίας τεχνολογίας σταθμοί Emirates SkyCentral της Emirates SkyCargo είναι σε θέση να υποστηρίξουν το εμπόριο και την οικονομική ανάπτυξη σύμφωνα με το Silk Road Project του Ντουμπάι.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Με την Παγκόσμια Έκθεση Expo 2020 στο Ντουμπάι τον Οκτώβριο του 2020, θα δούμε μια αύξηση στη κυκλοφορία αγαθών από και προς το Ντουμπάι και δουλεύουμε στενά με τους συνεργάτες μας για να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες αεροπορικής μεταφοράς εμπορευμάτων για τη μοναδική αυτή έκθεση».

 

Εξειδικευμένα προϊόντα
Το 2019, η Emirates SkyCargo συνέχισε να αναπτύσσει εξειδικευμένα προϊόντα για συγκεκριμένες βιομηχανικές ανάγκες.

Η Emirates Delivers είναι μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει σε καταναλωτές, τόσο ιδιώτες όσο και μικρές επιχειρήσεις, να αγοράζουν προϊόντα από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα τις ΗΠΑ και να τα παραδίδουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Emirates Delivers αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Emirates SkyCargo, για την προώθηση του Ντουμπάι ως κέντρο εξυπηρέτησης ηλεκτρονικού εμπορίου για πελάτες στη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Ευρώπη.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, και άλλα προϊόντα από το χαρτοφυλάκιο της Emirates SkyCargo παρουσίασαν ισχυρή απόδοση.

• Περισσότεροι από 400.000 τόνοι αλλοιώσιμων προϊόντων μεταφέρθηκαν στις πτήσεις της Emirates μέσω της Emirates Fresh, εξειδικευμένου συνεργάτη της Emirates SkyCargo για ευαλλοίωτα προϊόντα. Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2019, ο αερομεταφορέας πραγματοποίησε εννέα πτήσεις τσάρτερ από το Σαντιάγκο της Χιλής αποκλειστικά για τη μεταφορά κερασιών.

• Περίπου 11.000 αποστολές υψηλής προτεραιότητας μεταφέρθηκαν στις έξι ηπείρους μέσω της Emirates AOG κατά τη διάρκεια του 2019.

• Αύξηση κατά 6% των αγαθών υψηλής αξίας που μεταφέρονται με το Emirates Safe VAL, προϊόν της Emirates SkyCargo για τη μεταφορά πολύτιμων αγαθών.

• Αύξηση 12% της ζήτησης για το Emirates Pets της Emirates SkyCargo για τη μεταφορά κατοικίδιων γατών και σκύλων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media