Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

H Emirates SkyCargo και η DuPont Safety & Construction γιορτάζουν τη δεκαετή συνεργασία τους

Η Emirates SkyCargo, το τμήμα μεταφοράς φορτίου της Emirates και η DuPont Safety & Construction (DuPont), το επιχειρηματικό τμήμα της DowDuPont Specialty Products Division και o κατασκευαστής καλυμμάτων θερμικού φορτίου DuPont ™ Tyvek®, επισφράγισαν την 10η επέτειο της συνεργασίας τους για λύσεις ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας στον κλάδο των αερομεταφορών, στις 30 Ιανουαρίου 2019. Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε στο Emirates Towers στο Ντουμπάι.

H Emirates SkyCargo και η DuPont ξεκίνησαν τη συνεργασία τους πριν από μια δεκαετία, με την κυκλοφορία του «Emirates SkyCargo White Cover» – το πρώτο κάλυμμα παλετών που κατασκευάστηκε από Tyvek®, το οποίο έφερε την επανάσταση στην ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα, προστατεύοντας τα ευαίσθητα στις διάφορες θερμοκρασίες προϊόντα κατά την αερομεταφορά τους.

Το White Cover της Emirates SkyCargo αποτέλεσε μια οικονομικά αποδοτική λύση για τον τομέα της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας, αναφορικά με τη θερμική προστασία, τη διαπερατότητα των αερίων, την ευκολία στη χρήση και εγκατάσταση και την ανακύκλωσή του. Με αυτό τον τρόπο, η Emirates SkyCargo αναδείχθηκε σε πρωτοπόρο στη χρήση εξειδικευμένων και ελαφρών καλυμμάτων φορτίου, για προστασία από την εξωτερική θερμότητα και τις διακυμάνσεις του καιρού.

Το 2016, η Emirates SkyCargo παρουσίασε το «White Cover Advanced» για την προστασία των φορτίων, που είναι ευαίσθητα στις αλλαγές της θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά τους -ιδιαίτερα των φαρμακευτικών ειδών. Ακολούθησε η κυκλοφορία του «White Cover Xtreme» τον Αύγουστο του 2017.

Η Emirates SkyCargo διαθέτει περισσότερα από 25.000 τετραγωνικά μέτρα ειδικού χώρου αποθήκευσης με ελεγχόμενη θερμοκρασία, στα τερματικά του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι και στο Dubai World Central. Η Emirates SkyCargo έχει επίσης αναπτύξει ένα μεγάλο στόλο κρύων κροσσών, ενισχύοντας έτσι την προστασία της ψυχρής αλυσίδας επί τόπου, για τις αποστολές φορτίων.

Η Emirates SkyCargo και η DuPont Safety & Construction συνεχίζουν να ενδυναμώνουν τη συνεργασία τους στην αναπτυσσόμενη αγορά της μεταφοράς φορτίων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram