Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Emirates: Επανεκκίνηση των πτήσεων Ντουμπάι – Αθήνα στις 15 Ιουλίου

Η Emirates ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των δρομολογίων Ντουμπάι – Αθήνα από τις 15 Ιουλίου.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την επανέναρξη των πτήσεων μέσα στον Ιούλιο προς έξι επιπλέον πόλεις, με το μεγάλο δίκτυο της Emirates να καλύπτει πλέον συνολικά 48 πόλεις.

Πιο συγκεκριμένα οι νέοι προορισμοί περιλαμβάνουν:

  • Τη Λάρνακα από 15 Ιουλίου
  • Τη Ρώμη από 15 Ιουλίου
  • Τo Χαρτούμ από 3 Ιουλίου
  • Το Αμμάν από 5 Ιουλίου
  • Την Οζάκα από 7 Ιουλίου
  • Τη Narita από 8 Ιουλίου
RevitUp – Digital & Revenue Management

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να κάνουν κράτηση για προορισμoύς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό και την Ευρώπη ή την Αμερική, μέσω του Ντουμπάι, υπενθυμίζοντας βέβαια ότι θα πρέπει να τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου της χώρας προορισμού.

 

Υγεία και ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

 

Ταξιδιωτικοί περιορισμοί: Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια εισόδου της χώρας στην οποία κατευθύνονται.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post