Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Emirates: Προσφορές για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022

Η Emirates, ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για να φέρει τους επιβάτες ακόμα πιο κοντά σε πιο αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες το 2022.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές*, που ξεκινούν από 449 ευρώ στην Οικονομική Θέση και 2.249 ευρώ στη Διακεκριμένη Θέση, για να επισκεφτούν διάφορους δημοφιλείς προορισμούς, όπως το Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη, τη Μπανγκόκ, το Πουκέτ ή τις Σεϋχέλλες.

Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει επίσης εγγυημένη πρόσβαση σε ευέλικτες επιλογές εισιτηρίων και κάλυψη ταξιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης για την COVID-19 διασφαλίζοντας μεγαλύτερη ηρεμία στους ταξιδιώτες.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά κάνοντας κράτηση στο Emirates.com ή μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων έως τις 24 Ιανουαρίου 2022, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Παράλληλα με τις ειδικές αυτές τιμές, ισχύουν και οι εξής προνομιακές προσφορές:

  • Δωρεάν Expo Day Pass: Όσοι ταξιδεύουν με Emirates προς ή μέσω Ντουμπάι, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης Expo 2020, δικαιούνται δωρεάν ημερήσιο Expo Day Pass για κάθε αεροπορικό εισιτήριο που κλείνουν με την αεροπορική εταιρεία. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ειδική σελίδα.
  • My Emirates Pass – Expo Edition: Όσοι ταξιδεύουν με Emirates προς ή μέσω Ντουμπάι οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν να εξερευνήσουν την πόλη οικονομικότερα με το My Emirates Pass Expo 2020 Dubai, που τους προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε περισσότερα από 500 αξιοθέατα αγορών, εστίασης και αναψυχής, απλά με την επίδειξη της κάρτας επιβίβασής τους στην Emirates.
  • Κερδίστε ένα Μίλι ανά λεπτό στο Ντουμπάι: Οι πελάτες της Emirates μπορούν να κερδίζουν 1 Μίλι Skywards για κάθε  λεπτό που περνούν στο Ντουμπάι έως τις 31 Μαρτίου 2022. Τα υπάρχοντα και νέα μέλη του προγράμματος μιλίων Skywards της Emirates που εγγράφονται στο πρόγραμμα πριν από τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά ένα μίλι Skywards για κάθε λεπτό και να κερδίσουν έως και 5.000 Μίλια. Η προσφορά ισχύει για όλα τα αεροπορικά εισιτήρια της Emirates που αγοράστηκαν από την 1η Αυγούστου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022, για ταξίδια κατά τη διάρκεια της Expo 2020 στο Ντουμπάι. Στην προσφορά περιλαμβάνονται επίσης εμπορικά διαθέσιμες πτήσεις της Emirates, οι πτήσεις της flydubai με αριθμό πτήσης της Emirates (EK).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post