Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Emirates: H Premium Οικονομική Θέση διαθέσιμη για κρατήσεις από 1η Ιουνίου

Η Emirates προσφέρει στους επιβάτες της μια ακόμη ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία, τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος, αποκαλύπτοντας ότι η περιζήτητη καμπίνα της Premium Οικονομικής Θέσης θα είναι πλέον διαθέσιμη για κρατήσεις από την 1η Ιουνίου 2022.

Η νέα κατηγορία θέσης, με πολυτελή καθίσματα, περισσότερο χώρο για τα πόδια και υπηρεσίες που πολλές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν μόνο σε business θέσεις, θα είναι διαθέσιμη στους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν με αεροσκάφη Α380 προς το Λονδίνο, το Παρίσι και το Σίδνεϊ από την 1η Αυγούστου, καθώς και προς το Κράισττσερτς από το Δεκέμβριο.

Η Emirates είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή που προσφέρει καμπίνα Premium Οικονομικής Θέσης.

Η Premium Οικονομική Θέση της Emirates είναι μια κατηγορία από μόνη της, προσφέροντας μια χαρακτηριστική εμπειρία η οποία είναι ασυναγώνιστη στον κλάδο των αερομεταφορών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στο αεροδρόμιο: Στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι θα υπάρχει ειδικός χώρος check-in για τους επιβάτες που θα έχουν επιλέξει την Premium Οικονομική Θέση, εναλλακτικά οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα πολλά περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης για check-in ώστε να αποφύγουν την αναμονή σε ουρές.

Πολυτελή καθίσματα: Η καμπίνα της Premium Οικονομικής Θέσης της Emirates διακρίνεται για τη διακριτική της πολυτέλεια. Ένα ξύλινο πλαίσιο, παρόμοιο με αυτό της Διακεκριμένης Θέσης, διαμορφώνει την ατμόσφαιρα της καμπίνας, ενώ κάθε κάθισμα έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει βέλτιστη άνεση και υποστήριξη με προσκέφαλα που ρυθμίζονται με έξι τρόπους.

Τα κρεμ δερμάτινα καθίσματα έχουν μεγάλη κλίση έως και 40 ίντσες, πλάτος 19,5 ίντσες και ανάκλιση 8 ίντσες. Η καμπίνα διαθέτει επίσης στηρίγματα και υποπόδια για μεγαλύτερη άνεση καθώς και άλλες λεπτομέρειες, όπως εύκολα προσβάσιμα σημεία φόρτισης στα καθίσματα και ατομικό τραπέζι για κοκτέιλ στο πλάι.

Άνεση: Απαλές κουβέρτες, που έχουν φτιαχτεί από ανακυκλωμένα υλικά και μεγάλα άνετα μαξιλάρια, αποκλειστικά σχεδιασμένα για την Premium Οικονομική Θέση, προσδίδουν μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι. Επιπρόσθετα, οι επιβάτες μπορούν να αναζωογονηθούν με τα δωρεάν πακέτα περιποίησης που διατίθενται σε επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες και περιέχουν αντικείμενα που είναι όλα κατασκευασμένα από κάποιο ανακυκλώσιμο ή βιώσιμο υλικό.

Γευστική εμπειρία: Ενσωματώνοντας στοιχεία εμπνευσμένα από τη Διακεκριμένη Θέση, προσφέρεται στους επιβάτες ένα ποτό καλωσορίσματος σε εκλεπτυσμένο γυάλινο ποτήρι. Κατά τη διάρκεια του γεύματος οι επιβάτες μπορούν να γευθούν τοπικές γεύσεις από εποχικά συστατικά, οι οποίες θα σερβίρονται σε πορσελάνινα σερβίτσια μαζί με μαχαιροπίρουνα από ανοξείδωτο ατσάλι. Επίσης, θα μπορούν να επιλέξουν από τα ποτά της λίστας που περιλαμβάνει εκλεκτά κρασιά και το αφρώδες κρασί Chandon, ενώ μετά τα γεύματα μπορούν να απολαύσουν λικέρ που συνοδεύονται από σοκολάτες.

Ασύγκριτη ψυχαγωγία στα 40.000 πόδια: Κάθε κάθισμα διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών, μια από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία του, για να απολαύσουν οι επιβάτες έως και 5.000 κανάλια για μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ειδήσεις και άλλο περιεχόμενο στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει (ice) της Emirates.

Η καμπίνα της Premium Οικονομικής Θέσης βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κύριου καταστρώματος του αεροσκάφους Α380 της Emirates, το οποίο περιλαμβάνει 56 θέσεις σε διάταξη 2-4-2.

Στο αεροσκάφος Boeing 777 της εταιρείας θα τοποθετηθούν έως και 24 Premium Οικονομικές Θέσεις σε ένα ειδικό τμήμα καμπίνας μεταξύ της Διακεκριμένης και της Οικονομικής Θέσης.

Post Tags
Share Post