Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Emirates: Πετάξτε στο Ντουμπάι και δείτε από κοντά το Μπουρτζ Χαλίφα

Η Emirates ανακοίνωσε ειδικούς ναύλους εισιτηρίων προς το Ντουμπάι, αυτό το καλοκαίρι, για τους επιβάτες από Ελλάδα, μαζί με ένα δωρεάν εισιτήριο για τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα (φωτογραφία), το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, με ύψος 827 μέτρα.

Οι επιβάτες της Emirates σε όλες τις κατηγορίες θέσεων μπορούν να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη προσφορά, κάνοντας κράτηση για την πτήση τους για το Ντουμπάι στο emirates.gr μέχρι τις 23 Ιουνίου 2019, για ταξίδια από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν να απολαύσουν ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από 389 ευρώ, ενώ οι επιβάτες της Διακεκριμένης από 1.939 ευρώ. Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, η Emirates αποστέλλει ένα κωδικό με email μαζί με την κράτηση του εισιτηρίου μέσα σε 96 ώρες.

Οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν το Μπουρτζ Χαλίφα από τις 8:30 μέχρι τις 14:30 και από τις 19:00 έως τις 23:00 κατά τη διαμονή τους στο Ντουμπάι.

Επίσης, το συγκεκριμένο ταξίδι γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό, καθώς οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς την κοσμοπολίτικη πόλη, μπορούν να ξεκλειδώσουν και άλλες προσφορές σε 500 τοποθεσίες, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, δείχνοντας απλά την κάρτα επιβίβασής τους.

 

Έτσι, η κάρτα επιβίβασης μετατρέπεται στο πάσο My Emirates Pass και επιτρέπει στους πελάτες να έχουν έκπτωση μέχρι και 50% σε 400 εξαιρετικά εστιατόρια, σε περίπου 50 spa, καθώς και δραστηριότητες ψυχαγωγίας όπως σκι εσωτερικού χώρου και ψυχαγωγικά water parks.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν επίσης να επωφεληθούν από εκπτώσεις έως και 30% σε καταστήματα διεθνών αγαπημένων brands μόδας και ευεξίας.

Οι επιβάτες από Ελλάδα που θα βρεθούν στο Ντουμπάι, μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές παραλίες, τα καλύτερα εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και μοναδικές εμπειρίες στην έρημο. Η πόλη προσφέρει εμπειρίες για κάθε γούστο, με αμέτρητους ουρανοξύστες, το Μπουρτζ Χαλίφα να αποτελεί ορόσημο, προσφέροντας στους επισκέπτες του μοναδική θέα της πόλης και την ευκαιρία να τη δουν με άλλη ματιά.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post