Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Emirates: Πετάξτε στο Ντουμπάι και κερδίστε δωρεάν εισιτήριο για την παράσταση «La Perle by Dragone»

H Emirates, προσφέρει στους επιβάτες από Ελλάδα ειδικές τιμές εισιτηρίων προς το Ντουμπάι, καθώς και ένα δωρεάν εισιτήριο για το La Perle – τη φαντασμαγορική παράσταση που «απογειώνει» τη διασκέδαση.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 449 ευρώ για την Οικονομική και 2.149 ευρώ για τη Διακεκριμένη Θέση, με ισχύ μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και για ταξίδια από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2020.

Οι θέσεις για την παράσταση στο La Perle, θα κατανέμονται ανάλογα με την κατηγορία ταξιδιού. Τα χάλκινα εισιτήρια προσφέρονται στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης, ενώ τα ασημένια στους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να κάνουν κράτηση των εισιτηρίων τους ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας το μοναδικό κωδικό που θα λάβουν κατά την αγορά του ταξιδιού τους.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Επισκεφτείτε το Ντουμπάι και ανακαλύψτε τα ποικίλα αξιοθέατα της πόλης, από καταστήματα παγκόσμιας κλάσης, θεματικά πάρκα, πανέμορφες παραλίες, μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και ψυχαγωγικά show όπως το La Perle.

Το La Perle είναι η βραβευμένη παράσταση σε παραγωγή Franco Dragone από τη La Louviere και αποτελεί ένα παραμύθι, ένα ζωντανό αριστούργημα ψυχαγωγίας με περισσότερους από 65 ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Σε αυτή την παράσταση, οι χαρακτήρες αφηγούνται παραδοσιακές ιστορίες, εμπνευσμένες από το πνεύμα του Ντουμπάι.

Ταξιδέψτε καλύτερα με την Emirates απολαμβάνοντας τη βραβευμένη εμπειρία ταξιδιού σε όλες τις Θέσεις, με περισσότερα από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας στο βραβευμένο σύστημα ice, με τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Απολαύστε επίσης δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα μενού, καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post