Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Η Emirates ολοκληρώνει ένα εποικοδομητικό εξάμηνο στην Expo Dubai

Η Emirates ολοκλήρωσε ένα εποικοδομητικό εξάμηνο στην Expo 2020 Dubai, ενώ το φουτουριστικό περίπτερό της εντυπωσίασε τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Η αεροπορική εταιρεία συμπλήρωσε 180 ημέρες παρουσίας στη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως, παρέχοντας μοναδικές εμπειρίες στο περίπτερο της και μεταφέροντας τους επισκέπτες στο μέλλον των αερομεταφορών, στο 2071.

Η Αυτού Υψηλότητα Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Emirates, δήλωσε:

«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Πρόκειται για ένα γεγονός που ξεκίνησε ως όνειρο και κατάφερε να γίνει πραγματικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που διαδραματίσαμε σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη διεξαγωγή της έκθεσης. Το εκτεταμένο δίκτυο της Emirates έχει καταστήσει το Ντουμπάι παγκόσμιο σημείο συνάντησης, κάνοντας κάθε χρόνο τον προορισμό ακόμα πιο δημοφιλή».

 

 

Μεταφέροντας εκατομμύρια επιβάτες στην Expo 2020 Dubai

Ως Κορυφαίος Συνεργάτης και Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία της Expo 2020 Dubai, η Emirates διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση επισκεπτών από όλον τον κόσμο στην έκθεση.

Τους τελευταίους έξι μήνες, η αεροπορική εταιρεία μετέφερε εκατομμύρια επιβάτες στην Expo, από περισσότερους από 120 προορισμούς και έξι ηπείρους.

Περισσότερα από 40 αεροσκάφη της Emirates με ειδικές σημάνσεις που αφορούσαν την έκθεση, έχουν πετάξει σε όλο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας, προωθώντας μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις στον κόσμο.

Η Emirates έχει επενδύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια AED σε διαφημιστικές και άλλες καμπάνιες με σκοπό να συμβάλλει στην προώθηση της Expo 2020 παγκοσμίως.

Από τη συνεργασία με το διάσημο ηθοποιό Κρις Χέμσγουορθ ώστε να προχωρήσει σε καμπάνια κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Expo, μέχρι τη viral διαφήμιση με το πλήρωμά της στην κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα, η αεροπορική εταιρεία συνέβαλε καθοριστικά στο να καταστήσει την Expo 2020 Dubai κορυφαία επιλογή.

Επιπλέον, η Emirates ανέλαβε πρωτοβουλίες και παρείχε ειδικά πακέτα προσφορών, όπως προσφορές early bird, ενώ παρείχε ένα δωρεάν ημερήσιο εισιτήριο για την Expo το οποίο εξαργύρωσαν περισσότεροι από 1 εκατ. επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας μέσω της ιστοσελίδας emirates.com.

 

Oι επισκέπτες της Expo απέκτησαν περισσότερα από 20.000 είδη εμπορευμάτων της Emirates

Από τον Οκτώβριο του 2021, η Emirates υποδέχτηκε έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών στο περίπτερο της. Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής και οι εμπειρίες που παρείχε η αεροπορική στο περίπτερό της, προσέφεραν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια αίσθηση του πως θα είναι ο κλάδος των αερομεταφορών στο μέλλον.

Με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις καμπίνες των αεροσκαφών του μέλλοντος, αποτελώντας την πιο δημοφιλή ψηφιακή εμπειρία για τους επισκέπτες.

Μοναδικά αναμνηστικά σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, όπως η μινιατούρα του αεροσκάφους Emirates A380 με το μήνυμα της Expo «γίνε μέρος της μαγείας» και θήκες διαβατηρίων με το λογότυπο της Expo, ήταν μερικά από τα αντικείμενα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο περίπτερο.

 

«Δημιουργώντας το μέλλον, συνδέοντας μυαλά»

Τους τελευταίους έξι μήνες, η Emirates φιλοξένησε έναν μεγάλο αριθμό ηγετών του επιχειρηματικού κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο και κρατικούς αξιωματούχους στο περίπτερό της στην έκθεση, συμπεριλαμβανομένης της Αυτού Υψηλότητας Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Αντιπροέδρου και Πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Κυβερνήτη του Ντουμπάι.

Η αεροπορική εταιρεία φιλοξένησε επίσης διάσημες αθλητικές προσωπικότητες Εμιράτων και εκπροσώπους από την AC Milan, την Arsenal, τη Real Μαδρίτης, τη Lancashire Cricket, την UAE Team Emirates και την F1 Grand Prix.

Η Emirates προχώρησε ακόμη σε δορυφορική σύνδεση στο περίπτερο της κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Λογοτεχνίας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της λογοτεχνίας να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους συγγραφείς.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post